Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες

Domain Names Domains

Κατοχυρώστε ένα domain μεταξύ πολλών διαθέσιμων καταλήξεων, ανάμεσά τους και οι νέες καταλήξεις όπως η .camera.

DOMAIN NAMES
Email Hosting

Αξιόπιστη υπηρεσία φιλοξενίας email με επαγγελματική υποστήριξη για όλους ή παροχή προσωπικού email με το ονοματεπώνυμο σας.

Email Hosting
SMS & Newsletter SMS & Newsletter

Διαφημιστείτε επαγγελματικά μέσα από τις διαφορετικές υπηρεσίες μας και αποκτήστε σημαντικό πλεονέκτημα επί του ανταγωνισμού.

SMS & Newsletter SMS & Newsletter
Linux Hosting

Υπηρεσία φιλοξενίας cloud με Linux λειτουργικό και cPanel, υψηλό uptime, εγγύηση επιστροφής χρημάτων και εξειδικευμένη υποστήριξη.

Cloud Linux Hosting
VPS VPS

Οι καλύτεροι και ταχύτεροι servers σε ευρωπαϊκά datacenters χωρίς προβλήματα διαθεσιμότητας δικτύου με την εγγύηση του innoview.gr.

Virtual Private Servers Virtual Private Servers
SSL & Seals Security

Επιλέξτε μεταξύ SSL, σημάνσεων ασφάλειας και ασφάλειας λογισμικού για να είστε πάντα προστατευμένοι από κάθε κίνδυνο.

SSL & SEALS
Windows Hosting

Υπηρεσία φιλοξενίας με Windows λειτουργικό και Plesk, εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών και εξειδικευμένη υποστήριξη για όλους.

Windows Hosting
Dedicated Servers Dedicated Servers

Αξιόπιστοι servers σε ευρωπαϊκά datacenters, χωρίς προβλήματα διαθεσιμότητας με πλήρη διαχείριση (root access).

DEDICATED SERVERS DEDICATED SERVERS
Resellers

Δείτε τις έξυπνες και αποδοτικές λύσεις μεταπωλητών και ξεκινήστε την ενασχόλησή σας με το διαδίκτυο γρήγορα και εύκολα.

RESELLERS
image

Προσωπικά Emails

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το innoview.gr σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το προσωπικό σας email, για εσάς και την οικογένειά σας, χρησιμοποιώντας το όνομα και το επώνυμό σας, χωρίς να χρεώνεστε το κόστος αγοράς του ονόματος χώρου σε αντίθεση με την πολιτική των ανταγωνιστών.

  • Απόκτηση κύρους
  • Επαγγελματική προβολή
  • Αύξηση προοπτικών
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λύσεις Εφαρμογών

Σας προσφέρουμε ειδικές λύσεις για τις εφαρμογές σας στο facebook, αλλά και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα. Είτε έχετε εμπειρία είτε όχι, θα βρείτε σίγουρα την κατάλληλη που θα καλύψει τις ανάγκες σας.

  • Επιλογή έτοιμων εφαρμογών
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
oceancube.gr image

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Το innoview.gr στοχεύει πάντα στην καλύτερη υποστήριξη και εξυπηρέτηση των πελατών του με διάφορους τρόπους. Ανακαλύψτε τους!

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Το innoview.gr χρησιμοποιεί τις τελευταίες μεθόδους κρυπτογράφησης και πιστοποίησης ασφάλειας ώστε να αισθάνεστε ασφαλείς κατά τη διαδικασία των συναλλαγών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Βρισκόμαστε εδώ για να προσφέρουμε την ιδανική λύση στον επιχειρηματία και στον ιδιώτη που καταλαβαίνει ότι το μέλλον βρίσκεται στο διαδίκτυο.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;

Κάνατε τη σωστή επιλογή. Το innoview.gr μπορεί να σας βοηθήσει, όποια και αν είναι η διαδικτυακή σας ανάγκη, να πετυχαίνετε τους στόχους σας και να πηγαίνετε την επιχείρησή σας πολλά βήματα μπροστά. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!