Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες


Μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κατασκευής ιστοσελίδων είναι το WordPress. Έτσι, αρκετοί πάροχοι web hosting παρέχουν Managed WordPress Hosting. Το Managed WordPress Hosting είναι μια υπηρεσία φιλοξενίας όπου η διαχείριση γίνεται από τον πάροχο.

Η υπηρεσία Managed WordPress Hosting είναι ειδικά σχεδιασμένη και βελτιστοποιημένη για ιστοσελίδες υλοποιημένες σε WordPress. Με αυτή την υπηρεσία δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ενημερώσεις, την ταχύτητα της ιστοσελίδας, τη διαθεσιμότητα ή κάτι άλλο καθώς ο πάροχος hosting φροντίζει για όλες τις τεχνικές πτυχές του WordPress σας. Για να αποφασίσουμε όμως αν πρέπει να αγοράσουμε μια τέτοια υπηρεσία θα πρέπει να δούμε τα υπέρ και τα κατά.

 Επιλέξτε μια υπηρεσία Managed WordPress Hosting από το innoview.gr

Παρακάτω θα δούμε κάποια από τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας.

  Ασφάλεια
Αν επιλέξετε την υπηρεσία φιλοξενίας Managed WordPress τότε είσαστε προστατευμένοι σε ένα μεγάλο επίπεδο απο hacking. Στις συγκεκριμένες υπηρεσίες γίνεται συχνά σάρωση για κακόβουλο λογισμικό και μπλοκάρετε η όποια προσπάθεια.

  Υποστήριξη από ειδικούς
Όσοι πάροχοι web hosting παρέχουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία, όπως και το innoview.gr, έχουν προσωπικό το οποίο είναι πλήρως ενημερωμένο και εξειδικευμένο σε WordPress. Σας δίνονται συμβουλές για τα plugins που μπορείτε να χρησιμοποείσετε καθώς επιλύονται και προβλήματα που μπορεί να προκύψουν γρήγορα.

  Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας (backups)
Αν για οποινδήποτε λόγο συμβεί κάτι μπορείτε να επαναφέρετε την ιστοσελίδα σας.

  Αυτόματες ενημερώσεις
Οι ενημερώσεις που πρέπει να κάνετε γίνονται αυτόματα και έτσι έχετε πάντα την τελευταία έκδοση εγκατεστημένη χωρίς να χρειάζεται να θυμόσαστε πότε πρέπει να γίνεi.

  Καθόλου downtime
Όση κίνηση και να έχει η ιστοσελίδα σας, πιθανότατα δεν θα έχετε πρόβλημα διαθεσιμότητας.

Ας δούμε όμως και μερικά μεινεκτήματα αυτής της υπηρεσίας.

  Τιμή
Μια υπηρεσία Managed WordPress είναι αρκετά πιο ακριβή σε σχέση με μια απλή υπηρεσία hosting. Σε σύγκριση όμως με τις παροχές που προσφέρει όμως είναι μια αρκετά καλή επιλογή.

  Περιορισμός στον έλεγχο
Με τη χρήση της συγκεκριμένης υπηρεσίας δεν θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αλλαγές ή να βλέπετε τις αλλαγές. Αλλά αυτό είναι και το ζητούμενο σε αυτήν την περίπτωση, να μην έχετε τον έλεγχο εσείς αλλά κάποιος ειδικός.

Δείτε τα υπερ και τα κατά της συγκεκριμένης υπηρεσίας και επιλέξτε αυτή που αντιστοιχεί στις ανάγκες σας καλύτερα. Είτε αυτό είναι μια υπηρεσία Managed WordPress Hosting ή μια οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία hosting μέσα από το innoview.gr.

Επιλέξτε σήμερα μια υπηρεσία Managed WordPress Hosting μέσα από το innoview.gr!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...