Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες

WebApplicationVulnerability.jpg Το innoview.gr σας προσφέρει τον πιο εύκολο τρόπο, προκειμένου να αποκτήσετε την δική σας προσωπική διεύθυνση e-mail μέσα σε μερικά λεπτά, για επαγγελματίες και μη, απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να δώσουν στην ηλεκτρονική αλληλογραφία τους μία προσωπική ταυτότητα.

Εάν ανήκετε και εσείς στην κατηγορία των ανθρώπων που χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική τους αλληλογραφία για να επικοινωνήσουν και να ανταλλάξουν δεδομένα με τον υπόλοιπο κόσμο, έχετε τη δυνατότητα τώρα να διαμορφώσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση σύμφωνα με το ονοματεπώνυμό σας, ξεφεύγοντας από τα κλασικά πρότυπα που ακολουθούνται. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε να δημιουργήσετε το δικό σας e-mail!

Οι παραλήπτες των μηνυμάτων σας θα γνωρίζουν από την πρώτη στιγμή που λαμβάνουν τα μηνύματά σας την ταυτότητα του αποστολέα.

Θα αποφεύγεται το spamming, μειώνοντας έτσι τη πιθανότητα τα μηνύματά σας να λαμβάνουν τη σήμανση ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και να μην εμφανίζονται στα εισερχόμενα μηνύματα του εκάστοτε παραλήπτη.

Αποτελεί ιδανική λύση για εσάς που δεν επιθυμείτε να διατηρείτε μία υπηρεσία hosting μόνο για το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

Εξαιρετικά οικονομική λύση!

Η ηλεκτρονική σας αλληλογραφία προσωποποιείται λαμβάνοντας κύρος και δική της ταυτότητα.


Mπορείτε να έχετε το δικό σας προσωπικό email, σε πέντε απλά βήματα!


Παρακάτω παρουσιάζονται αναλυτικά τα βήματα που μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε το δικό σας email.

  1. Επιλέξτε την υπηρεσία φιλοξενίας που ταιριάζει στις ανάγκες σας!
  2. Εισάγετε το ονοματεπώνυμό σας, όπως εμφανίζεται στην παρακάτω εικόνα!

    personal_email.jpg

  3. Επιλέγετε από μία λίστα με δεκάδες e-mail, που σας προτείνει το innoview.gr, αυτό που σας ικανοποιεί.
  4. Στη συνέχεια επιλέγετε Προβολή Καλαθιού για να προχωρήσετε την παραγγελία σας.
  5. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό στο innoview.gr, εισέρχεστε επιλέγοντας την αντίστοιχη επιλογή, διαφορετικά δημιουργείτε τον λογαριασμό σας, επιλέγετε από όλους τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής που σας παρέχουμε και ολοκληρώνετε την παραγγελία σας!
Επισκεφτείτε τώρα το innoview.gr και ενημερωθείτε για την υπηρεσία Personal Email και αποκτήστε και εσείς το δικό σας e-mail γρήγορα και απλά!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...