Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες


Σας παρουσιάζουμε μια ενδιαφέρουσα έρευνα ανεξάρτητου ερευνητικού ινστιτούτου (Baymard Institute) για τις συνήθειες των επισκεπτών και την εμπιστοσύνη που επιλέγουν να έχουν στα ψηφιακά πιστοποιητικά και τις σημάνσεις ασφάλειας.

Η έρευνα έγινε τον Ιανουάριο του 2013 για τις ΗΠΑ και εστίασε στις ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce). Προτείνουμε να διαβάσετε το πλήρες άρθρο και να δείτε τα στοιχεία που δίνονται ώστε να καταλάβετε την σημασία που έχει ένα ψηφιακό πιστοποιητικό και μια σήμανση ασφάλειας για τον ίδιο τον επισκέπτη ώστε να εμπιστευτεί το ηλεκτρονικό κατάστημα και να κάνει την αγορά του.

Μπορείτε να δείτε τις λύσεις ασφάλειας που προσφέρει το innoview.gr σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και να προσφέρετε και εσείς ανάλογη ασφάλεια στους επισκέπτες σας.Νέα έρευνα πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2016, επισκεφθείτε το νέο μας άρθρο για περισσότερες πληροφορίες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...