Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες

Ασφάλεια Πληροφοριών & Συναλλαγών

Το innoview.gr χρησιμοποιεί τις τελευταίες μεθόδους κρυπτογράφησης και πιστοποίησης ασφάλειας έτσι ώστε να αισθάνεστε ασφαλής κατά την περιήγησή σας και κατά τη διαδικασία των συναλλαγών στην ιστοσελίδα μας.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Σε κανέναν από τους τρόπους πληρωμής και ειδικότερα στη χρέωση καρτών το innoview.gr δεν εμπλέκεται και δεν κρατάει τα στοιχεία της κάρτας ή οποιαδήποτε οικονομικά στοιχεία. Οι συναλλαγές και τα στοιχεία των καρτών, συμπεριλαμβανομένων του αριθμού της πιστωτικής ή χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας, δίνονται από τον ιδιοκτήτη της κάρτας μέσω ασφαλών δικτύων των τραπεζών, απευθείας στις τράπεζες και απλώς το innoview.gr ενημερώνεται από τα τραπεζικά ιδρύματα για την επιτυχία ή μη ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Η ίδια ακριβώς διαδικασία εφαρμόζεται και στην πληρωμή μέσω PayPal, Bitcoin, Masterpass, web banking (IRIS payments) και μέσω τράπεζας με τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής. Η επικοινωνία μας με τα τραπεζικά ιδρύματα ή οργανισμούς ούτως ή άλλως γίνεται με κρυπτογράφηση τηρώντας όλους τους Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς κανόνες για την ασφάλεια των συναλλαγών, την τήρηση και προστασία των προσωπικών δεδομένων καθώς και τον έλεγχο από ανεξάρτητους φορείς σε καθημερινή βάση για προστασία της ιστοσελίδας μας από κακόβουλο λογισμικό και κενά ασφάλειας.

Ασφάλεια Πληροφοριών

Το innoview.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο TLS 1.2, με κρυπτογράφηση μέχρι 256 bit (την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς on-line συναλλαγές και για διασφάλιση των πληροφοριών που εναλλάσσονται μεταξύ του επισκέπτη/ πελάτη και του innoview.gr. Με αυτό τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, του ονόματος και της διεύθυνσής σας ή όποιων άλλων προσωπικών σας δεδομένων, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο διαδίκτυο. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο δεδομένο στο διαδίκτυο για την διασφάλιση διαδικτυακών τόπων (web sites) με πιστοποίηση και κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των διαδικτυακών χρηστών και των διαδικτυακών εξυπηρετητών (web servers).

Η επικοινωνία με ψηφιακό πιστοποιητικό SSL απαιτεί όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server), να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη μεταφορά. Τέλος, με το ψηφιακό πιστοποιητικό SSL που χρησιμοποιεί το innoview.gr, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας μέσω του διαδικτυακού μας τόπου, διασφαλίζεστε πάντα ότι η ιστοσελίδα ανήκει στην εταιρεία μας και όχι σε μια τρίτη κακόβουλη οντότητα και με αυτό το τρόπο δεν θα πέσετε θύμα ηλεκτρονικής απάτης (phishing).

Η εταιρεία Sectigo (formerly Comodo CA) πιστοποιεί τακτικά το innoview.gr ως νόμιμη καταχωρημένη εταιρεία με όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα, καθώς και τα στοιχεία του όπως διεύθυνση, τηλέφωνο και άλλα. Με αυτόν τον τρόπο είστε πάντα σίγουροι ότι περιηγείστε σε ιστοσελίδα πραγματικής και νόμιμης εταιρείας.

Instant SSL

Το Instant SSL Seal είναι μια σήμανση ασφαλείας η οποία εμφανίζεται στις ιστοσελίδες οι οποίες χρησιμοποιούν ένα από τα Ψηφιακά Πιστοποιητικά της παγκοσμίου φήμης εταιρείας στο χώρο της διαδικτυακής ασφάλειας, της Sectigo (formerly Comodo CA). Η Sectigo πιστοποιεί αυτές τις ιστοσελίδες γιατί προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον για ηλεκτρονικές αγορές.

Το Instant SSL είναι το πιστοποιητικό του innoview.gr

Όταν ο χρήστης πατήσει πάνω στην εικόνα του Instant SSL Seal, ανοίγει ένα νέο παράθυρο με πληροφορίες (όπως βλέπετε στην εικόνα παραπάνω) για το νομικό πρόσωπο και την ιστοσελίδα μας innoview.gr, όπως την κατάσταση του ψηφιακού πιστοποιητικού. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι, όταν πραγματοποιείτε τις αγορές σας ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του innoview.gr, ότι τα προσωπικά και ευαίσθητα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή και ότι αγοράζετε από νόμιμη εταιρεία πιστοποιημένη από τρίτη οντότητα παγκοσμίου φήμης.