Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ EMAIL

Επαγγελματική υποστήριξη για όλους ή παροχή προσωπικού email με ονοματεπώνυμο.

EMAIL HOSTING

Σοβαρή και αξιόπιστη υπηρεσία φιλοξενίας email, χωρίς προβλήματα διαθεσιμότητας δικτύου με εγγύηση επιστροφής χρημάτων και εξειδικευμένη υποστήριξη.

Επιλέξτε μια υπηρεσία που ταιριάζει στις ανάγκες σας, από 45€/ έτος με 3 διευθύνσεις email χωρητικότητας 5GB η κάθε μία, χρησιμοποιώντας ένα domain name που έχετε ήδη στην κατοχή σας ή ένα νέο που θα αποκτήσετε στη διάρκεια της παραγγελίας σας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

INNOVIEW MYEMAIL

Τώρα μπορείτε να έχετε email της μορφής onoma@eponimo.gr ή onoma@eponimo.eu κ.α. αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο κύρος και επαγγελματισμό.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το innoview.gr σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το προσωπικό σας email, για εσάς και την οικογένειά σας, χρησιμοποιώντας το όνομα και το επώνυμό σας, χωρίς να χρεώνεστε το κόστος αγοράς του ονόματος χώρου σε αντίθεση με την πολιτική των ανταγωνιστών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σημείωση: Οι λύσεις email hosting του innoview.gr είναι εναλλακτικές της υπηρεσίας email που παρέχεται μέσα από τις λύσεις web hosting. Χρησιμοποιούνται για να παρέχουν διαφορετική λογική και επίπεδο υποστήριξης.