Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίεςΈχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες η κατοχύρωση ονομάτων χώρου (domain names) με δύο χαρακτήρες, για παράδειγμα aa.gr και aa.com.gr σε όλες τις καταλήξεις του μητρώου ονομάτων χώρου .gr, σύμφωνα με το νέο Κανονισμό της EETT.

Η ΕΕΤΤ προχώρησε πρόσφατα στην έκδοση νέου Κανονισμού με σκοπό την ανταπόκριση στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων και των πολιτών που διαθέτουν ή αποκτούν όνομα χώρου .gr. Υπολογίζονται ότι θα διατεθούν προς το κοινό 8.000 περίπου νέα ονόματα χώρου.

To innoview.gr ως επίσημος καταχωρητής .gr domains, επιτρέπει από την πρώτη στιγμή την κατοχύρωση domain name δύο χαρακτήρων σε όλους όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα σύντομο όνομα χώρου. Η ΕΕΤΤ έχει κατατάξει αυτού του είδους τα domain name με δύο χαρακτήρες, ως premium domain name με ειδική τιμολογιακή πολιτική οπότε είναι διαθέσιμα σε διαφορετική τιμή, ακριβότερη από τα υπόλοιπα domain name της ίδιας κατάληξης.

Αναζητήστε σήμερα ένα domain .gr, δείτε αν είναι διαθέσιμο και αποκτήστε το!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...