Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες


Η πλατφόρμα cPanel αποτελεί την καλύτερη πλατφόρμα διαχείρισης της αγοράς και προσφέρεται από το innoview.gr σε όλες τις υπηρεσίες Cloud Linux hosting, με νέες δυνατότητες επιλογής έκδοσης PHP και εγκατάστασης εφαρμογών Python και Ruby.

Το innoview.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα διαμέσου της πλατφόρμας cPanel να επιλέγετε εσείς την έκδοση εκτός από την PHP που υπήρχε ήδη, επιπλέον και για την Python και Ruby on Rails, καθώς και να πραγματοποιήσετε επιπλέον ρυθμίσεις για αυτές. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την αντίστοιχη έκδοση, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη εφαρμογή, όπως φαίνεται παρακάτω.

Selectors

Επιλέγετε πάνω στην εφαρμογή "Select PHP Version" και όπως φαίνεται παρακάτω μπορείτε να αλλάξετε την έκδοση της PHP, μαζί με κάποιες επιπλέον δυνατότητες.

Select PHP version

Στην περίπτωση που θέλετε να εγκαταστήσετε μία εφαρμογή Ruby on Rails μπορείτε να επιλέξετε την έκδοση που επιθυμείτε αλλά και να εγκαταστήσετε επιπλέον δυνατότητες (gems) στο περιβάλλον της εφαρμογής, επιλέγετε πάνω στην εφαρμογή "Setup Ruby App" και βλέπετε, όπως φαίνεται παρακάτω, τις δυνατότητες που αναφέραμε.

Setup Ruby App

Τέλος, εάν επιθυμείτε να εγκαταστήσετε μία εφαρμογή Python μπορείτε να επιλέξετε την έκδοση που επιθυμείτε, καθώς και να εγκαταστήσετε επιπλέον δυνατότητες στο περιβάλλον της εφαρμογής, επιλέγετε αντίστοιχα στην εφαρμογή "Setup Python App". Η εφαρμογή χρησιμοποιεί mod_passenger για τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

Setup Python App

To λειτουργικό σύστημα CloudLinux, που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας σε συνδυασμό με το cPanel, υποστηρίζει τις παραπάνω δυνατότητες και έχει συνεισφέρει ώστε να ξεπεραστούν σημαντικές δυσκολίες που προέκυπταν όταν κάποιος ήθελε να χρησιμοποιήσει μία διαφορετική έκδοση της PHP, της Python ή της Ruby on Rails αντίστοιχα. Σε αυτή την περίπτωση η μετάβαση σε ένα VPS server αποτελούσε μονόδρομο, ενώ τώρα με τη χρήση του CloudLinux OS, πραγματοποιείται διαμέσου απλών εφαρμογών γρήγορα και απλά.

Δείτε τις ανανεωμένες υπηρεσίες shared hosting του innoview.gr και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...