Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες


Η νέα κατάληξη του μητρώου .gr και .ελ είναι πλέον διαθέσιμη για κατοχύρωση από την Τρίτη 10 Ιουλίου και ώρα 11:00 σύμφωνα με το μητρώο ονομάτων .gr και .ελ. Η κατοχύρωση των domain με κατάληξη .ελ θα πραγματοποιείτε σε δύο στάδια. Έχετε ενημερωθεί κατάλληλα για την κατάληξη .ελ;

Σύμφωνα με το μητρώο ονομάτων .gr και .ελ, οι κάτοχοι ήδη κατοχυρωμένων domain names με κατάληξη .gr θα μπορούν έχοντας προτεραιότητα να κατοχυρώσουν το ίδιο domain name με κατάληξη .ελ κατά την διάρκεια του τριμήνου από 10 Ιουλίου έως 10 Οκτωβρίου 2018. Εάν το domain name με κατάληξη .gr είναι ελεύθερο, τότε οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κατοχυρώσουν το domain name που θέλουν με κατάληξη .ελ.

Μετά το πέρας του παραπάνω τριμήνου, το μητρώο ονομάτων .gr και .ελ αναφέρει πως όλα τα μη κατοχυρωμένα domain names με κατάληξη .ελ θα είναι διαθέσιμα προς κατοχύρωση από κάθε ενδιαφερόμενο χωρίς κάποιον ειδικό περιορισμό. Περισσότερες πληροφορίες για την κατοχύρωση domain name με κατάληξη .ελ μπορείτε να βρείτε στην ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων)!

 Γνωρίζετε τι είναι τα ομόγραφα ονόματα;
Ομόγραφα ονόματα είναι τα ονόματα τα οποία ταυτίζονται οπτικά είτε είναι στην πεζή ή την κεφαλαία, τονισμένη ή άτονη τους μορφή και είναι γραμμένα στο Ελληνικό και στο λατινικό αλφάβητο. Ένα παράδειγμα αυτής της μορφής είναι το domain name μαρκα.ελ και το mapka.ελ, αν παρατηρήσετε τα δύο αυτά ονόματα οπτικά είναι το ίδιο με την διαφορά ότι το ένα είναι γραμμένο στο Ελληνικό αλφάβητο και το άλλο στο λατινικό. Σαν ομόγραφο του μαρκα.ελ δεν είναι το marka.ελ, διότι ο χαρακτήρας r δεν έχει κάποιον οπτικά όμοιο χαρακτήρα στο Ελληνικό αλφάβητο. Το ίδιο παράδειγμα αν κάποιος το έγραφε με κεφαλαίους χαρακτήρες και στα Ελληνικά και στα λατινικά θα ήταν ΜΑΡΚΑ.ελ. Περισσότερες πληροφορίες για τους ομόγραφους χαρακτήρες μπορείτε να βρείτε εδώ.

 Γνωρίζετε τι πρέπει να προσέξετε με τα ομόγραφα όνομα;
Σε περίπτωση που υπάρχουν δύο (ή περισσότερα) ομόγραφα μεταξύ τους ονόματα, τα οποία έχουν καταχωρηθεί από διαφορετικούς χρήστες, πριν της 04/07/2005 όπου τότε το μητρώο ονομάτων .gr και .ελ ξεκίνησε την διάθεση των ονομάτων με ελληνικούς χαρακτήρες, δικαίωμα για κατοχύρωση τυχόν τρίτου ομόγραφου ονόματος δεν έχει κανένας από τους χρήστες. Αν κάποιο αρχικό ομόγραφο domain name σταματήσει να υπάρχει και παραμείνει ένα, τότε ο χρήστης του θα έχει δικαίωμα κατοχύρωσης οποιουδήποτε ομόγραφου ονόματος.

Το innoview.gr είναι επίσημος καταχωρητής για να μπορέσετε να κατοχυρώσετε το domain name της αρεσκείας σας. Θα σας βοηθήσει η εξειδικευμένη ομάδα μας να βρείτε το ιδανικό domain name με κατάληξη .ελ για την καλύτερη προβολή της ιστοσελίδας σας.

Κατοχυρώστε σήμερα το domain name με κατάληξη .ελ από το innoview.gr!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...