Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες



Μιλώντας για μαζικά μηνύματα sms θα είχε κανείς την ευκαιρία να αναλογιστεί πόσο χρήσιμα θα μπορούσαν να είναι για οποιαδήποτε επιχείρηση και τη συμβολή αυτής της υπηρεσίας για την επίτευξη της καλύτερης δυνατής διαφήμισής της.
Πιο συγκεκριμένα, θα ήταν σκόπιμο να γίνει αναφορά μερικών, εάν όχι όλων των δυνατοτήτων που δίνει η χρήση των μαζικών μηνυμάτων sms σαν εργαλείο μάρκετινγκ.

Γνωρίζοντας την επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρατηρείται ότι δεν είναι πάντα τόσο αποτελεσματική όσο η αποστολή μαζικών μηνυμάτων sms καθώς παρουσιάζει μεγαλύτερα ποσοστά ανάγνωσης και απαιτείται λιγότερος χρόνος. Αποτελεί έναν διακριτικό τρόπο επικοινωνίας και ιδανικό έτσι ώστε να μην ενοχλεί σε σύγκριση με την επικοινωνία μέσω τηλεφώνου. Επιτρέπει την αποστολή χιλιάδων μηνυμάτων σε ένα μόνο λεπτό και την εύρεση των πελατών σας οπουδήποτε και αν βρίσκονται αφού δεν προϋποθέτει την ύπαρξη ηλεκτρονικού υπολογιστή αλλά ενός μέσου, του κινητού τηλεφώνου που στις μέρες μας είναι ένα αναπόσπαστο μέρος σχεδόν κάθε ανθρώπου.

Αξιόπιστο και με χαμηλό κόστος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη διατήρηση των σχέσεων με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες, μέσω ειδοποιήσεων από την εταιρεία σχετικών με τις υπηρεσίες που τους αφορούν, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε νέα αγορά. Δεν προϋποθέτει να είναι ενεργό το κινητό του πελάτη ή στην περιοχή για να στείλετε μήνυμα αφού εκείνο θα φυλαχθεί στο κέντρο υπηρεσιών μικρών μηνυμάτων, μέχρι να ενεργοποιηθεί το κινητό ή να μετακινηθεί ο πελάτης ώστε και να παραδοθεί. Η εταιρεία μπορεί να εκδώσει άμεσα ειδοποιήσεις με μηνύματα, στους υπαλλήλους της για επείγουσες και κρίσιμες καταστάσεις αλλά και σε πωλητές ή τεχνικούς που είναι περιπλανώμενοι, για κάθε νέα ανανέωση.

Συμπληρώνει με επιτυχία άλλες επικοινωνιακές μεθόδους, είναι άμεση και δεν προϋποθέτει τεχνικές γνώσεις η αποστολή μαζικών μηνυμάτων sms. Ανακαλύψτε περισσότερα για την μαζική αποστολή μηνυμάτων sms καθώς και την σχετική υπηρεσία του innoview.gr και θα μπορέσετε να διαπιστώσετε την χρησιμότητα και τα οφέλη που αυτή έχει.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...