Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες


Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους επικοινωνίας για τις επιχειρήσεις είναι το e-mail, έτσι είναι πολύ σημαντικό για αυτές. Για αυτό το λόγο η φιλοξενία των e-mail έχει γίνει μια σημαντική απαίτηση για κάθε επιχείρηση, μικρή η μέγαλή. Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα όμως;

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας e-mail έχουν αρκετά μεγάλη απήχηση καθώς προσφέρουν στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να έχουν υπηρεσίες email χωρίς να επιβαρυνθούν με πρόσθετες δαπάνες, ώστε να γίνεται η διαχείρηση του server των e-mail. Έχοντας μια υπηρεσία φιλοξενίας e-mail, όπου η αποστολή και λήψη e-mail αποτελεί κύρια πηγή σταθερής επικοινωνίας, μπορεί να ωφελήσει μια επιχείρηση στο να επιτύχει καλύτερους οργανωτικούς στόχους. Επιλέγοντας μια υπηρεσία τέτοιου είδους έχετε ένα αξιόπιστο επαγγελματικό προφίλ καθώς οι διευθύνσεις των e-mail θα έχουν το domain name της επιχείρησης σας καθως επίσης εξοικονομείτε και αρκέτα χρήματα.
Παρακάτω θα δούμε κάποια απο τα πλεονεκτήματα του email hosting.

  Ασφάλεια
Οι πάροχοι που παρέχουν φιλοξενία εξοπλίζουν τους servers τους με ένα μεγάλο επίπεδο ασφάλειας σε όλους τους τύπους επικοινωνίας της αλληλογραφίας. Έτσι παρέχουν εργαλεία όπως IMAP και POP, τα οποία διασφαλίζουν ότι δεν χάνονται σημαντικά δεδομένα και ότι κανείς μη εξουσιοδοτημένο χρήστης δεν έχει πρόσβαση σε αυτά. Αυτά τα εργαλεία κρυπτογραφούν τα δεδομένα και διασφαλίζουν ότι κανένας τρίτος δεν μπορεί να δει τις πληροφορίες που αποστέλλονται.

  Αποθηκευτικός Χώρος
Οι πάροχοι υπηρεσιών φιλοξενίας παρέχουν στους πελάτες τους προσαρμοσμένο χώρο αποθήκευσης ανάλογως των αναγκών τους. Ο χώρος αποθήκευσης προσαρμόζεται ανα πάσα στιγμή είτε με αναβάθμιση υπηρεσίας, αν η ανάγκη είναι για επιπλέον χώρο είτε με υποβάθμιση, αν έχει μειωθεί η ανάγκη.

  Anti-Virus & Anti-Spam
Όταν χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία φιλοξενίας email, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ανεπιθύμητα μηνύματα ή για οποιοδήποτε πλασματικό ιό. Αυτά τα φίλτρα εξασφαλίζουν ότι δεν μπορούν να εισέλθουν στα συστήματα τα ανεπιθύμητα μηνύματα ή οι ιοί.

Το innoview.gr σας παρέχει όλα τα παραπάνω στις υπηρεσίες φιλοξενείας των email. Επιλέξτε μια υπηρεσία φιλοξενίας από το innoview.gr και χτίστε την εμπιστοσύνη με τους πελάτες σας αλλά και διασφαλίστε τα στοιχεία τους καθώς υποστηρίζουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τη μεταφορά δεδομένων.

Επιλέξτε σήμερα μια υπηρεσία email hosting μέσα από το innoview.gr!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...