Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες

Πέντε κανόνες από το innoview.gr Η επιτυχία μιας ιστοσελίδας εξαρτάται από ποικίλους παράγοντες που διαπλέκονται τόσο από τα πρώτα στάδια κατασκευής της, όσο και στα επόμενα στάδια μετά την κατασκευή της. Σημαντικό ρόλο κατέχει η ανταπόκρισή της στις ενέργειες των χρηστών και η γενικότερη εμπειρία που προσφέρει στους επισκέπτες.

Παρακάτω αναφέρονται 5 βασικοί άξονες που διαμορφώνουν το καλύτερο υπόβαθρο για να προσφέρεται στο χρήστη μία εξαιρετική εμπειρία περιήγησης. Ελέγξτε πώς ανταποκρίνεται ο δικός σας διαδικτυακός χώρος και προσπαθήστε να προσφέρετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας.

Επιλογή του σωστού domain name


Το όνομα χώρου (domain name) καθορίζει τη διεύθυνση που θα χαρακτηρίζει την ιστοσελίδα σας και η επιλογή του είναι εξαιρετικά σημαντική. Εφόσον πρόκειται για επιχείρηση που υφίσταται ήδη, το domain name θα είναι η επωνυμία της επιχείρησης ή του οργανισμού, ενώ αν πρόκειται για κάποιο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), blog ή ιστοσελίδα προβολής θα πρέπει να αναζητήσετε ένα όνομα χώρου που να εκπροσωπεί τους επιχειρησιακούς σας στόχους.

Ταχύτητα φόρτωσης


Μελέτες έχουν δείξει ότι η ταχύτητα με την οποία τρέχει ένας ιστότοπος στο internet αποτελεί βασικό παράγοντα για την επιβίωσή του. Σκεφτείτε εάν θα μπορούσατε να συνεχίσετε να πλοηγείστε σε μία ιστοσελίδα, αν βίώνατε πολύ μεγάλες καθυστερήσεις στη φόρτωση των σελίδων. Τα αισθήματα που δημιουργούνται σε αυτήν την περίπτωση είναι δυσφορία, εκνευρισμός και τελικά θα οδηγηθείτε να απευθυνθείτε κάπου αλλού.

Πλοήγηση


Πολύ σημαντική για έναν ιστότοπο είναι και η πλοήγηση του. Η παρουσίαση όλων των επιμέρους κατηγοριών πρέπει να γίνεται με τρόπο πολύ έυκολο και κατανοητό ώς προς τον χρήστη, προκειμένου να βρίσκει την πληροφορία που αναζητεί γρήγορα και απλά. Αποτελεί εξαιρετικά σημαντικό παράγοντα που καθορίζει την επιτυχία ενός διαδικτυακού χώρου.

Μηχανές αναζήτησης


Η αναζήτηση πληροφοριών στο διαδίκτυο όταν δεν γνωρίζουμε μια συγκεκριμένη διεύθυνση, γίνεται μέσω των λεγόμενων μηχανών αναζήτησης (search engines). Κάθε εταιρική ιστοσελίδα που ενδιαφέρεται για την διάδοση του περιεχόμενου της (προϊόντα, υπηρεσίες κτλ.) στο διαδίκτυο, είναι απαραίτητο να εμφανίζεται στις μηχανές αναζήτησης και μάλιστα ακόμη πιο σημαντικό αποτελεί να βρίσεστε στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων.

Ενημέρωση και ανανέωση περιεχομένου


Η ιστοσελίδα προβολής ή το ηλεκτρονικό κατάστημα μίας επιχείρησης ή ενός οργανισμού και ο τρόπος με τον οποίο διαμορφώνεται αποτελεί την εικόνα του στον εξωτερικό κόσμο. Το περιεχόμενο ενός ιστότοπου πρέπει να εμπλουτίζεται και να ενημερώνεται όσες φορές χρειάζεται, προκειμένου να προβάλει την υπάρχουσα εικόνα της επιχείρησης ή του οργαργανισμού. Για αυτό το λόγο μην παραμελείτε να ανανεώνεται το περιεχόμενο ανά τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς και να προωθείτε διαδραστικό υλικό που να ευνοεί με κάποιο τρόπο την επικοινωνία με τον επισκέπτη, όπως διαγωνισμούς, νέα της επιχείρησης και γενικού περιεχομένου, εποχιακές προσφορές όταν αναφέρομαστε σε e-shop κ.α.

Επιλέξτε τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες hosting της αγοράς από το innoview.gr, χωρίς προβλήματα διαθεσιμότητας δικτύου, με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών και μόνο από 20€/έτος.

Ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες web hosting που προσφέρονται από το innoview.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...