Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες

domain-names.png Η ανανέωση του domain σας, αποτελεί πολύ σημαντική υπόθεση. Ενδείκνυται πάντοτε να μεριμνάτε για την έγκαιρη ανανέωση της υπηρεσίας τουλάχιστον δύο με τρεις ημέρες πριν τη λήξη της, παρόλα αυτά δείτε τα πιο συνηθισμένα λάθη που πραγματοποιούνται καθημερινά.

Έρχεται η λήξη του domain σας και είτε σας πιάνει πανικός διότι δε γνωρίζετε τίποτα σχετικά με τη διαχείρισή του, ενώ παράλληλα δεν μπορείτε να εντοπίσετε και το άτομο που το είχε αναλλάβει, είτε αδιαφορείτε για τις ειδοποιήσεις που λαμβάνετε και ξάφνικα συνειδητοποιείτε ότι η ημερομηνία λήξης είναι προ των πυλών ή έχει κιόλας επέλθει και πρέπει να δράσετε άμεσα!

Δείτε κάποιους από τους πιο συχνούς λόγους για τους οποίος αμελείται η ανανέωση ενός domain...

Αναποφασιστικότητα για το αν θα πρέπει να ανενεώσουν το domain τους ή όχι.
Ένα domain παραπάνω, ποτέ δεν αποτελεί βάρος! Δείτε με πόσους τρόπους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το domain σας.

To άτομο που ήταν υπεύθυνο για τη διαχείριση του domain, απομακρύνθηκε ή αποχώρησε από την εταιρεία και το e-mail του δε χρησιμοποιείται πλέον.
Μην παραλείψετε να κάνετε προώθηση του e-mail του, σε ένα λογιαριασμό που διαχειρίζεστε εσείς, προκειμένου να ενημερώνεστε για την κατάσταση του domain σας, ενώ ακόμη καλύτερα τοποθετείστε εξαρχής το δικό σας προσωπικό e-mail σε όλα τα domain που σας ανήκουν, προκειμένου να έχετε τον έλεγχο σε κάθε περίπτωση!

Μην παρακολούθηση των προειδοποιητικών e-mail για τη λήξη του domain, λόγω προώθησής τους στα ανεπιθύμητα μηνύματα (spamming).
Μην ξεχνάτε να ελέγχετε και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας.

Ο κάτοχος του domain ξεχνάει να κάνει προώθηση του e-mail του Whois, σε ένα λογιαριασμό e-mail που παρακολουθεί!
Φροντίστε να πραγματοποιήσετε εσείς όλες τις ενέργεις που σχετίζονται με το domain σας κατά την κατοχύρωσή του.

Να μην είναι ενεργοποιημένη η αυτόματη ανανέωση.
Η Αυτόματη Ανανέωση είναι πάντοτε ενεργοποιημένη μέσα από τον πίνακα ελέγχου του innoview.gr, εάν την απενεργοποιήσετε δε θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις σχετικά με την ανανέωση του domain σας.

Η αυτόματη ανανέωση να ειναι ενεργοποιημένη και να μην υπάρχει αντίστοιχο υπόλοιπο στη συνδεδεμένη κάρτα.
Αγοράστε INNOVIEW Credits, τα οποία μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με όποιον τρόπο επιθυμείτε και θα είναι πάντοτε διαθέσιμα για την ανανέωση των υπηρεσιών σας.


Yπάρχει πάντοτε λόγος για να ανανεώσετε ένα domain!

To innoview.gr ενημερώνει τους πελάτες του να ανανεώνουν τις υπηρεσίες τους πάντοτε, πόσο μάλλον τα ονόματα χώρου που έχουν στην κατοχή τους, καθώς το κόστος διατήρησής τους στην πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι πάρα πολύ μικρό, ενώ από την άλλη πλευρά, η μη χρήση του κατάλληλου domain, μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα ακόμη και για ένα ολόκληρο project. Επιπλέον, προτείνεται πάντοτε να διατηρείται περισσότερα από ένα domains, για την επιχείρηση ή τον οργανισμό σας, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν, προκειμένου να ανακατευθύνουν στο βασικό domain.

Και όταν φτάνει η ώρα να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας, το innoview.gr σας διευκολύνει, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε όποιον τρόπο πληρωμής σας εξυπηρετεί καλύτερα! Ενημερωθείτε!

Αναζητείστε τώρα το δικό σας domain, μέσα από μία πληθώρα καταλήξεων, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, από το innoview.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...