Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες

Summer Office 2016 Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα domain name. Ειδικότερα τώρα, με την εισαγωγή όλο και περισσότερων νέων καταλήξεων, έχετε ακόμη περισσότερες επιλογές, για να διαμορφώσετε τα domain names, που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αν αναρωτιέστε ακόμη πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το domain name σας, δείτε μερικές από τις εξαιρετικά χρήσιμες δυνατότητες που υπάρχουν.

Πάρτε τον έλεγχο των e-mail σας.
Με την κατοχύρωση ενός ονόματος χώρου, σε συνδιασμό με τη χρήση μιας υπηρεσίας hosting έχετε τη δυνατότητα να διατηρείτε το δικό σας προσωπικό e-mail, όπως για παράδειγμα yourchoice @ yourdomain.com ή yοurchoice @ yourdomain.gr, ανάλογα και με την κατάληξη που θα επιλέξετε. Με αυτόν τον τρόπο προσδίδεται στην ηλεκτρονική αλληλογραφία σας περισσότερο κύρος και επαγγελματισμό, ενώ διαθέτετε επιπλέον, σχεδόν χωρίς κανένα κόστος, μία διεύθυνση e-mail που δε θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει εκτός και αν το επιλέξετε εσείς. Το innoview.gr σας δίνει τη δυνατότητα μαζί με την κατοχύρωση του domain σας να επιλέξετε και την αντίστοιχη υπηρεσία Cloud Linux ή Windows hosting, που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Δημιουργείστε το βιογραφικό σας και το προσωπικό σας portfolio στο διαδίκτυο.
Μπορείτε χρησιμοποιήσετε το domain name σας για να δημιουργήσετε στο διαδίκτυο μία σελίδα προβολής του εαυτού σας, όπου θα συμπεριλαμβάνονται προυπηρεσία, ενδιαφέροντα κ.α., με σκοπό να το χρησιμοποιήσετε ως το ηλεκτρονικό σας CV.

Τι μπορείτε να κάνετε όταν έχετε κατοχυρώσει περισσότερα από ένα domain.
Μην ανησυχείτε εάν έχετε κατοχυρώσει πολλά domain name και δε ξέρετε πώς να τα χρησιμοποιήσετε. Μία πάρα πολύ χρήσιμη τακτική, η οποία ακολουθείται και φέρνει εξαιρετικά αποτελέμσατα στη διαχείριση του marketing και της διαφήμισης, αποτελεί το να διατηρείτε ένα βασικό .gr domain και διάφορες άλλες επιπλέον καταλήξεις που θα κάνουν redirect στη βασική σας διεύθυνση. Κανούργιες καταλήξεις προστίθονται σε μία ήδη εκτενής λίστα, οπότε μη διαστάσετε να τις χρησιμοποιήσετε και να δημιουργήσετε ακόμη περισσότερους δρόμους που θα δείχνουν στο βασικό σας domain. Γενικότερα, η αντίληψη που κυριαρχεί είναι ότι "Ποτέ ένα domain name παραπάνω δεν πάει χαμένο!".

Κατοχυρώστε το domain της επιλογής σας και επωφεληθείτε σήμερα από όλες τις δυνατότητες που σας προσφέρει το innoview.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...