Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες

software-updates.jpg Η ασφάλεια στο διαδίκτυο αποτελεί ένα ζήτημα, το οποίο λαμβάνει πολύ μεγάλες διαστάσεις. Σε κάθε ιστοσελίδα εμφανίζονται διάφορες ευπάθειες, υπάρχουν τρόποι που μπορούν να κάνουν την ιστοσελίδα σας ένα ασφαλές χώρο περιήγησης για τους χρήστες της.

Η επιλογή μίας αξιόπιστης υπηρεσίας shared hosting, αποτελεί εξίσου πολύ σημαντικό τρόπο, τόσο για την εξασφάλιση της διαθεσιμότητας της ιστοσελίδας σας online, αλλά και της ασφαλούς διάθεσης και προστασίας του περιεχομένου της. Το innoview.gr σας προσφέρει μία σειρά από 1-click συστήματα τα οποία μπορείτε να εγκαταστήσετε σε μερικά δευτερόλεπτα μέσα από την πλατφόρμα διαχείρισης cPanel ή Plesk Onyx αναλόγως αν έχετε Cloud Linux ή Windows hosting αντίστοιχα.

Στην περίπτωση που θέλετε να εγκαταστήσετε το δικό σας Wordpress, Joomla, Drupal, Magento ή οποιοδήποτε άλλο από τα δεκάδες συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (C.M.S.) που υπάρχουν διαθέσιμα επιλέξτε το και εγκαταστήστε το μέσα από απλά βήματα χωρίς να χρειάζεται να το κάνετε χειροκίνητα έχοντας έτοιμες τις ρυθμίσεις που απαιτούνται.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να πραγματοποιείτε μία σειρά από ενημερώσεις (updates) του συστήματος που χρησιμοποιείτε για την ιστοσελίδα σας, εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές περιβάλλον, που θα σας βοηθήσει να είστε λιγότερο ευάλωτοι σε ευπάθειες και κακόβουλες ενέργειες. Θα λαμβάνετε αυτόματα ενημέρωση για κάθε update του συστήματος που χρησιμοποιείτε, ώστε να μην ξεχνάτε τις αναβαθμίσεις και αυτές να σας παίρνουν λιγότερο χρόνο.

Επιλέξτε μια από τις αξιόπιστες υπηρεσίες Cloud Linux ή Windows hosting του innoview.gr, συνδεθείτε στην πλατφόρμα διαχείρισης της υπηρεσίας hosting σας και πλοηγηθείτε στην αντίστοιχη ενότητα για την εγκατάσταση οποιασδήποτε εφαρμογής επιθυμείτε. Εκεί μπορείτε να επιλέξετε μια εκ των δημοφιλέστερων εφαρμογών ή μια κατηγορία ώστε να δείτε όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές και να εγκαταστήσετε αυτή που επιθυμείτε στην κυριολεξία με ένα click!

Ενημερωθείτε σήμερα για όλες τις υπηρεσίες hosting που σας προσφέρει το innoview.gr!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...