Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες


Λίγες είναι οι μέρες που η εφαρμογή του κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης(EE) 2016/679 (GDPR) είναι σε ισχύ. Έχουν υπάρξει αλλαγές για την προστασία των δεδομένων σας;
Γνωρίζετε τις αλλαγές αυτές;

Tα δεδομένα σας στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τον κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης έναντι της προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων οφείλουν να προστατεύονται από όλους τους φορείς που τα κατέχουν καθώς και η κατοχή και διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων θα πρέπει να γίνετε μετά από ενημέρωση και συγκατάθεση σας. Για τον λόγο αυτό, αρκετά μητρώα domain name, σιγά σιγά ξεκίνησαν να αλλάζουν την πολιτική τους απέναντι στην κατοχή, την χρήση και διατήρηση προσωπικών στοιχείων.

 Ένα παράδειγμα συμμόρφωσης στον κανονισμό GDPR 2016/679 μπορείτε να δείτε στο μητρώο domain name για την κατάληξη .eu. Το μητρώο ονομάτων από την έναρξη του νέου κανονισμού για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, δεν εμφανίζει τα στοιχεία φυσικών προσώπων που είναι ιδιοκτήτες κάποιου domain name με κατάληξη .eu κατά την αναζήτηση WHOIS για τα domain name.

  Το μητρώο ονομάτων για τα .gr domain name εξαρχής δεν εμφανίζει τα στοιχεία του ιδιοκτήτη και του καταχωρητή για τα domain name με .gr κατάληξη στην αναζήτηση WHOIS, με σκοπό την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

 Άλλα μητρώα ονομάτων έχουν μια επί-πληρωμή υπηρεσία, που ονομάζεται ID Protection και αποσκοπεί στην απόκρυψη των στοιχείων του φυσικού προσώπου-ιδιοκτήτη του domain name. Ένα παράδειγμα μπορεί εύκολα να θεωρεί το πολύ γνωστό σε όλους μητρώο domain name της κατάληξης .com, που παρέχει με μια μικρή χρέωση την δυνατότητα απόκρυψης των στοιχείων σας κατά την αναζήτηση WHOIS.

Το innoview.gr φροντίζει να σας παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες και πάντα την σωστή ενημέρωση σχετικά με την δυνατότητα κατοχύρωσης domain name, με την κατάληξη που επιθυμείτε με ασφάλεια και σεβόμενοι των προσωπικών σας δεδομένων.

Κατοχυρώστε σήμερα το domain name των ονείρων σας από το innoview.gr!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...