Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες

SMS alert από το innoview.gr H καθημερινότητα, μας δημιουργεί την ανάγκη να χρησιμοποιούμε εύκολους τρόπους για να σας ενημερώνουμε για τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε. Ο πίνακας ελέγχου του innoview.gr έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να ενημερώνεστε για τις υπηρεσίες σας, γρήγορα και απλά!

Ένας εύκολος τρόπος για να ενημερωνόμαστε είναι να λαμβάνουμε ένα απλό μήνυμα στο κινητό μας! Γνωρίζατε ότι innoview.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για την ανανέωση των υπηρεσιών σας, όχι μόνο μέσω της διεύθυνσης του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου αλλά και μέσω μηνύματος που λαμβάνετε στο κινητό σας τηλέφωνο;

Στην περίπτωση που δεν έχετε δημιουργήσει το λογαριασμό σας στο innoview.gr. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω γραπτών μηνυμάτων κατά την εγραφή σας στο innoview.gr, επιλέγοντας "Ναι" στο αντίστοιχο πεδίο όπως φαίνεται παρακάτω, με την κόκκινη ένδειξη.

Επιλογή sms alert κατά την εγγραφή


Στην περίπτωση που έχετε ήδη λογαριασμό στο innoview.gr. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω γραπτών μηνυμάτων, για την ανανέωση των υπηρεσιών σας, αφού πραγματοποιήσετε πρώτα σύνδεση στον πίνακαλα ελέγχου του λογαριασμού σας.

Επιλέγετε την "Επεξεργασία στοιχείων λογαριασμού", όπως φαίνεται παρακάτω

Επιλογή sms alert από τον πίνακα ελέγχου


και ρυθμίζετε την επιλογή, ώστε να είναι επιλεγμένο το "Ναι" αντιστοίχως.

Επιλογή sms alert στην επεξεργασία στοιχείων


Μόλις έχετε ενεργοποιήσει τη δυνατότητα SMS alert για τις υπηρεσίες σας στο innoview.gr, γρήγορα και απλά!

Ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται από το innoview.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...