Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες


Αρκετοί είναι αυτοί που παρέχουν υπηρεσίες που σχετίζονται με το internet. Έτσι, έχουν δημιουργηθεί οι υπηρεσίες φιλοξενίας για Resellers. Οι υπηρεσίες αυτές απευθύνονται σε web designers και web developers, SEO professionals καθώς και όσους παρέχουν τέτοιου είδους υπηρεσίες.

Το innoview.gr θέλοντας να καλύψει όλες σας τις ανάγκες, σας παρέχει τις υπηρεσίες φιλοξενίας για Resellers. Παρακάτω θα δούμε τι σας παρέχουν οι υπηρεσίες φιλοξενίας Cloud Linux για resellers.

 Οι υπηρεσίες που σας παρέχει το innoview.gr είναι white label, δηλαδή μπορείτε να παρέχεται υπηρεσίες hosting στους πελάτες σας κάτω από δικό σας και μόνο brand.

  • Branding: Μπορείτε να κάνετε όποιες αλλαγές θέλετε, όπως προσθήκη ονόματος, λογοτύπου, κ.α. όπως φαίνονται στην παρακάτω εικόνα.


  • Hostnames και name servers (ns) ανεξάρτητοι, αυτό σημαίνει ότι δεν φαίνεται η εταιρεία και μπορείτε να βάλετε δικά σας στοιχεία.
 Έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το θέμα του cPanel που θα βλέπουν οι πελάτες σας. Αυτό είναι εφικτό καθώς σας δίνεται η δυνατότητα να επέμβετε και να διαμορφώσετε πρότυπα που παρέχονται ή που δημιουργείτε εσείς. Δείτε την παρακάτω εικόνα.


 Παρέχετε η δυνατότητα της πλήρους διαχείρισης διάφορων χαρακτηριστικών όπως DNS zones καθώς και των ορίων των πελατών σας σε ότι αφορά bandwidth και quota.

 Πολύ σημαντική δυνατότητα είναι επίσης η πλήρη διαχείριση των ορίων σε RAM και CPU μέσω των Elastic Sites Plans που πρώτο έφερε στην Ελλάδα το innoview.gr.

Όσα αναφέρθηκαν παραπάνω είναι μόνο ελάχιστα από τα χαρακτηριστικά που σας παρέχει το innoview.gr στις υπηρεσίες φιλοξενίας για Resellers. Κάποια άλλα χαρακτηριστικά είναι απεριόριστα domains, απεριόριστες βάσεις, απεριόριστα email, SSD database, δωρεάν SSL (επιλογή μεταξύ Let's Encrypt και cPanel powered by Comodo), softaculous script installer, προστασία από firewall και Web Application Firewall (WAF) με την ποιότητα Dell PowerEdge™.

Επιλέξτε μια αξιόπιστη υπηρεσία φιλοξενέιας Cloud Linux Reseller μέσα από το innoview.gr!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...