Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες

Νέες καταλήξεις ονομάτων χώρου

Οι νέες καταλήξεις domain name, είναι εδώ! Οι επιχειρήσεις, οι οργανισμοί αλλά και οι ιδιώτες, μπορούν να καρπωθούν τα οφέλη μιας νέας κατάληξης και να πετύχουν έτσι την καλύτερη δυνατή προβολή και διαφήμισή τους αφού με μια νέα κατάληξη αντιπροσωπεύονται καλύτερα ως προς την ιδιότητα τους.

Οι νέες καταλήξεις έχουν γίνει ήδη γνωστές και αρκετοί ακόμα και στη χώρα μας έχουν ξεκινήσει να τις αγοράζουν. Προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες για μοναδικά και ξεχωριστά domain names και μπορούν μέσω αυτών να προβληθούν πιο αποτελεσματικά το όνομα της επιχείρησης ή πιο γενικά όσα προσφέρονται και γίνονται γνωστά μέσω της ιστοσελίδας και επομένως να αυξηθεί και η εμπιστοσύνη των επισκεπτών σας.
Οι νέες καταλήξεις μπορούν να αποφέρουν βελτιώσεις, εξειδίκευση και παραπάνω ενδιαφέρον για ένα θέμα καθώς έτσι θα μπορεί η νέα κατάληξή σας να επιλεγεί σύμφωνα με την τοποθεσία, την κουλτούρα και τις δραστηριότητες των επισκεπτών σας. Όσο πιο σχετικό είναι το domain name που σας ενδιαφέρει με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας τόσο πιο σχετικά θα είναι τα αποτελέσματα αναζήτησης στους επισκέπτες σας αλλά όπου και αν εκείνοι βρίσκονται.

Έχετε αναρωτηθεί εάν κάποια από τα νέα TLDs έχουν περισσότερες καταχωρήσεις και είναι πιο δημοφιλή συγκριτικά με κάποια άλλα ως τώρα; Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που συλλέχθηκαν σύμφωνα με το ρυθμό αύξησης των νέων TLDs από ανεξάρτητους φορείς, εκείνη που επικράτησε περισσότερο όλων ήταν η .xyz. Δεν συμπεριλήφθηκαν στα αποτελέσματα καταλήξεις που ήταν διαθέσιμες λιγότερο από μία εβδομάδα και αποτελεί ένα μέτρο της συνεχούς δημοτικότητας κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών διαθεσιμότητας. Στο παρακάτω γράφημα απεικονίζονται τα δέκα πρώτα TLDs με τη μεγαλύτερη δημοτικότητα και ζήτηση:

Μερίδιο αγοράς νέων καταλήξεων ονομάτων χώρου


Με τη σωστή επιλογή των νέων καταλήξεων οι κάτοχοι των ονομάτων χώρου θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν πιο σωστά και στοχευμένα τις δραστηριότητές τους.

Εφόσον θέλετε κάντε και εσείς ένα όνομα χώρου από τις νέες καταλήξεις δικό σας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...