Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες

domain-name-antagonistika.png Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία που λαμβάνουμε από την ICANN, υπάρχουν κάποιες καινούργιες καταλήξεις που έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους και μάλιστα ανταγωνίζονται σημαντικά παραδοσιακές καταλήξεις όπως τις .com και .net!

Η ICANN αποτελεί τον διεθνή οργανισμό που είναι υπέυθυνος να διατηρεί και να ελέγχει το σύστημα διαχείρισης των ονομάτων χώρου, μέσω συμβολαίων με τους επίσημους καταχωρητές top level domains, που τα διαχειρίζονται. Το χαμηλό κόστος σε πολλές περιπτώσεις, σε συνδιασμό με τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρουν οι καινούργιες καταλήξεις, αναδιαμορφώνουν την αγορά των ονομάτων χώρου.

Η κατάληξη .berlin αποτελεί την πιο δημοφιλή επιλογή στην κατηγορία των ονομάτων χώρου που προσδιορίζουν γεωγραφική περιοχή!

.berlin

H κατάληξη .club είναι η πρώτη από τις καινούργιες καταλήξεις που έφτασε τις 100.000 πωλήσεις σε domains!

.club


H .xyz κατάληξη όπως έχουμε αναφέρει και παλαιότερα αποτελεί στην κυριολεξία το Α και το Ω, που ολοκληρώνει την οικογένεια των καταλήξεων ονομάτων χώρου, γεγονός που αντικατροπτίζεται και από τις πωλήσεις!

.xyz


Μάθετε για την εξαιρετική προσφορά του innoview.gr για όλες τις καταχωρήσεις .xyz ονομάτων χώρου μέχρι 23/11/2016!

Επιπλέον, εάν αναζητάτε domain για την επιχείρησή σας, ενημερωθείτε ακολουθώντας τις συμβουλές μας!

Το innoview.gr παρακολουθεί πάντοτε τις καινούργιες εξελίξεις προκειμένου να αναζητείτε στον τιμοκατάλογό του όλες τις καινούργιες προσθήκες σε gTLDs και να κατοχυρώνετε τα καλύτερα και πιο αντιπροσωπευτικά domain, που να εξυπηρετούν τις ανάγκες σας!

Αναζητείστε τώρα το καινούργιο domain, μέσα από μία πληθώρα καταλήξεων, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, από το innoview.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...