Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες


Στόχος κάθε εμπόρου είναι να αναπτύσσει την επιχείρηση του. Με το διαδίκτυο πλέον μπορεί να έχει μια παρουσία και εκτός συνόρων. Μια ιστοσελίδα ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σε μια άλλη χώρα μπορεί να σας προσφέρει μεγάλο κέρδος και να ανοίξετε τους ορίζοντες της επιχείρησης σας.

Μια online παρουσία όμως δεν είναι απλή καθώς ο online ανταγωνισμός στην εποχή μας είναι αρκετά μεγάλος. Με αυτόν τον τρόπο μια σωστή και στοχευμένη ιστοσελίδα είναι απαραίτητη. Για μια επιχείρηση η ιστοσελίδα είναι τα πάντα καθώς είναι η παρουσία της στο διαδίκτυο. Η ιστοσελίδα βοηθά την επιχείρηση σας ώστε να έχει άμεση επαφή με τους πελάτες σας αλλά και με τους εν δυνάμει πελάτες σας.

Ας δούμε, λοιπόν, 7 σημεία που μπορούν να κάνουν μια ιστοσελίδα πετυχημένη.

 Ιστοσελίδα φιλική σε κινητές συσκευές
Οι περισσότεροι από εμάς πλέον έχουμε ένα smartphone μέσω του οποίου μπαίνουμε στο διαδίκτυο. Άρα μια ιστοσελίδα φιλική προς κινητά, με την τεχνολογία responsive, είναι ένα συστατικό μια επιτυχημένης ιστοσελίδας. Κατά αυτόν τον τρόπο βελτιώνεται η εμπειρία του χρήστη.

 Εμφάνιση
Μια ιστοσελίδα θα πρέπει να έχει ελκυστική εμφάνιση έτσι ώστε να προσελκύσει επισκέπτες αλλά και να τους κάνει να μην βαρεθούν κατά την πλοήγηση. Οπότε επικεντρωθείτε ώστε να κάνετε τη ιστοσελίδα σας όσο το δυνατόν πιο ελκυστική.

 Περιεχόμενο
Σε οποιονδήποτε τομέα και αν ανήκει η επιχείρηση σας θα πρέπει να έχει επαρκές και ενημερωτικό περιεχόμενο καθώς χωρίς αυτό δεν έχει νόημα ύπαρξης. Το περιεχόμενο θα πρέπει να έχει μορφή κειμένου, γραφικών και βίντεο για να κάνετε την ιστοσελίδα σας ενημερωτική και διαδραστική.

 Ταχύτητα φόρτωσης σελίδας
Το πόσο γρήγορα φορτώνει μια ιστοσελίδα είναι αρκετά σημαντικό καθώς κάθε δευτερόλεπτο μετράει. Μια ιστοσελίδα που αργεί να φορτώσει μπορεί να αποβεί μοιραία για την επιχείρηση καθώς κανείς δεν θα περιμένει. Για να φορτώνει η ιστοσελίδα σας γρηγορότερα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε βελτιστοποιημένες εικόνες, να συμπιέσετε την ιστοσελίδα σας, να ενεργοποιήσετε την προσωρινή αποθήκευση του προγράμματος περιήγησης (cache), να μικρογραφήσετε το CSS, να καλείτε το αρχείο JS στο τέλος και, κυρίως, να χρησιμοποιήσετε γρήγορη και αξιόπιστη φιλοξενία όπως αυτή του innoview.gr.



 404 Error Page
Η εμφάνιση μια σελίδας 404, σελίδα σφάλματος, στην πρώτη αναζήτηση του εκάστοτε επισκέπτη δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Βλέποντας μια σελίδα σφάλματος ένας επισκέπτης δεν θα ψάξει αρκετά και θα καταλήξει να επισκεφθεί μα άλλη η οποία πιθανότατα να είναι και ανταγωνιστή σας. Μπορείτε να έχετε μια προσαρμοσμένη σελίδα σφάλματος 404, όπου δίνετε άλλες χρήσιμες συνδέσεις με την ιστοσελίδα σας, επιτρέποντας στους επισκέπτες να επικοινωνήσουν μαζί σας.

 Απόδοση
Η διαθεσιμότητα της ιστοσελίδας σας θα πρέπει να είναι συνεχόμενη, 24x7x365 ημέρες. Ένα downtime της ιστοσελίδας σας είναι άσχημη εμπειρία για το χρήστη όσο και να διαρκεί αυτό. Η επιλογή ενός έμπιστου hosting provider, όπως το innoview.gr, σας δίνει 99,99% του εγγυημένου χρόνου λειτουργίας της ιστοσελίδας σας.

 Στοιχεία επικοινωνίας
Η ύπαρξη στοιχείων επικοινωνίας συμβάλλει στην βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη καθώς και της ενίσχυσης της αξιοπιστίας τους προς την επιχείρηση σας. Τα στοιχεία επικοινωνίας που πρέπει να υπάρχουν είναι ένα email, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και η διεύθυνσης σας. Μια πολύ καλή επιλογή επίσης είναι να έχετε ζωντανή συνομιλία (live chat).

Δημιουργείστε τη δική σας ισχυρή ιστοσελίδα και επιλέξτε μια αξιόπιστη υπηρεσία φιλοξενίας από το innoview.gr.

Επιλέξτε μια υπηρεσία φιλοξενίας μέσα από το innoview.gr!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...