Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες

Η εφαρμογή inNewsletter του innoview.gr διαθέτει τα απαραίτητα εργαλεία που μπορούν να διαμορφώσουν ένα ελκυστικό περιβάλλον, το οποίο θα εξασφαλίσει στους παραλήπτες του newsletter σας μία ευχάριστη και ενδιαφέρουσα ενημέρωση.

Με τη χρήση εικόνων στο newsletter μπορείτε να προωθείσετε τα προϊόντα σας έξυπνα. Παρακάτω θα δούμε κάποιους τρόπους που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια εικόνα.

 Λογότυπο επιχείρησης
Στην αρχή του newsletter θα πρέπει να υπάρχει το λογότυπο της επιχείρησης έτσι ώστε οι παραλήπτες να καταλάβουν αμέσως ποιός τους έστειλε το μήνυμα. Σκεφτείτε να σας στείλει newsletter η αγαπημένη σας μάρκα ρούχων με προσφορές, θα το εμπιστευόσασταν χωρίς το επίσημο λογότυπό της;

 Εικόνες με προϊόντα
Θα πρέπει να περιέχονται εικόνες με τα προϊόντα σας ώστε να ελκύουν τον παραλήπτη και κατ' επέκταση να επικσεφθεί την ιστοσελίδας σας ή και το φυσικό κατάστημα σας.

 Εικόνα ως φόντο
Μια άλλη πολύ καλή χρήση της εικόνας είναι να χρησιμοποιειθεί ως φόντο, είτε σε ολόκληρο το newsletter είτε σε ένα μέρος αυτού.

Οι εικόνες χρησιμοποιούνται για τη διαφήμιση προϊόντων σε μεγάλο βαθμό. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι γιατί μια εικόνα προσελκύει πολύ πιο εύκολα τον καταναλωτή. Η χρήση της μέσα απο την εφαρμογή inNewsletter του innoview.gr είναι πολύ απλή. Ενα επιτυχημένο newsletter πρέπει να περιέχει σωστό περιεχόμενο, οι εικόνες είναι βασικό στοιχείο του περιεχομένου καθώς είναι αυτές που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον ώστε να συνεχίστεί η ανάγνωση απο τον παραλήπτη. Σημαντικό στις εικόνες είναι να μπορούν οι παραλήπτες να πατάνε πάνω σε αυτές και να ανακατευθύνονται στη ιστοσελίδα σας.

Χρησιμοποιήστε τώρα δωρεάν τη δοκιμαστική περίοδο (trial) της εφαρμογής inNewsletter και μάθετε περισσότερα για όλα τα διαθέσιμα πακέτα newsletter.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...