Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες


Μέσα στα προηγούμενα έτη εκατοντάδες νέες καταλήξεις δημιουργήθηκαν και έγινε κατοχύρωση αυτών. Ποιες όμως από αυτές τις νέες καταλήξεις είναι οι πιο δημοφιλείς; Αυτό θα το δούμε από τον αριθμό που κατοχυρώθηκαν στο πρώτο τρίμηνο του 2018.

Πολύ σημαντικό, εκτός από τον αριθμό των κατοχυρωμένων domain name με τα εκάστοτε TLDs, είναι και ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούνται από τον εκάστοτε καταχωρητή τους. Κάποια από αυτά χρησιμοποιούνται για την προώθηση σε άλλες διευθύνσεις URL, όπως αυτές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Δημιουργώντας έτσι διαφορετικά domain name που κάνουν ανακατεύθυνση στην αρχική σελίδα μιας εταιρείας ή οργανισμού, προκειμένου να έχουν καλύτερο SEO για την ιστοσελίδα τους.

Παρακάτω θα αναλύσουμε κάποια από τα πιο δημοφιλή TLDs που έχουν καταχωρηθεί μέχρι στιγμής στο πρώτο τρίμηνο του 2018.

 .top – 2,400,000+ κατοχυρώσεις
Ένα επιτυχημένο TLD είναι το .top, καθώς έχουν γίνει αρκετές κατοχυρώσεις. Ο λόγος που έχει γίνει τόσο δημοφιλής αυτή η κατάληξη είναι γιατί είναι κατάλληλη για όλες τις εταιρείες ή τους οργανισμούς που αναζητούν ένα domain name για να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί είναι κατάλληλο για να προσδώσει μια αμεσότητα σχετικά με το προβαλλόμενο αντικείμενο της ιστοσελίδας που κατέχετε. Κάτι επίσης σημαντικό είναι ότι η λέξη top είναι παγκοσμίως γνωστή και χρησιμοποιείται σε αρκετές χώρες είτε έχουν την αγγλική ως επίσημη είτε όχι.

 .xyz – 2,100,000+ κατοχυρώσεις
Η κατάληξη .xyz είναι μια αρκετά καλή επιλογή για κατοχύρωση domain name για τον οποιονδήποτε που αναζητά ένα αξιοσημείωτο και γενικό gTLD. Σύμφωνα με το μητρώο του ονόματος .xyz οι στόχοι της κατάληξης αυτής είναι η διατήρηση μιας σειράς πολύτιμων διακλαδικών domain name, να προσφέρει στους καταχωρητές της ένα οικονομικό και αποδοτικό μέσο για τη δημιουργία μιας βιώσιμης διαδικτυακής παρουσίας καθώς και να επιτρέπει σε όλους να καταχωρούν ονόματα που είναι κατάλληλα για την επιχείρησή τους ή τον οργανισμό τους.

 .club – 1,200,000+ κατοχυρώσεις
Ένα επιτυχημένο TLD είναι το .club, καθώς έχουν γίνει αρκετές κατοχυρώσεις. Ο λόγος που έχει γίνει τόσο δημοφιλής αυτή η κατάληξη είναι γιατί είναι κατάλληλο για πολλούς που αναζητούν ένα domain name. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί είναι κατάλληλο για αθλητικά πρωταθλήματα, οργανώσεις μελών και fan club.

 .vip – 800,000+ κατοχυρώσεις
Η κατάληξη domain name αυτή έχει γίνει αρκετά δημοφιλής στο πρώτο τρίμηνο του 2018 γιατί είναι ένα top level domain name, που εκφράζει την αποκλειστική προσφορά υπηρεσιών, προϊόντων και πληροφοριών. Το gTLD αυτό είναι ιδανικό για εταιρείες που ειδικεύονται στην παροχή VIP υπηρεσιών.

 .online – 700,000+ κατοχυρώσεις
Μια αρκετά δημοφιλής κατάληξη καθώς σχετίζεται με επιχειρήσεις που έχουν φυσικό κατάστημα και θέλουν να προβάλουν το κατάστημά τους στο διαδίκτυο. Οι περισσότεροι καταχωρητές της χρησιμοποιούν αυτού του είδους την κατάληξη για να κάνουν ανακατεύθυνση στην αρχική σελίδα της εταιρείας τους.

Μπορείτε να δείτε τις πιο δημοφιλείς καταλήξεις του 2018 πατώντας εδώ.

Κατοχύρωσε σήμερα ένα domain name μέσα από το innoview.gr για μέγιστη ασφάλεια!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...