Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες


Όλοι μας χρησιμοποιούμε ηλεκτρονικές υπηρεσίες όπου έχουμε username και password. Συχνά ακούμε ότι έχουν "χακάρει" κωδικούς και έχουν χρησιμοποιήσει προσωπικά δεδομένα για κακόβουλες ενέργειες. Έχουμε σκεφτεί όμως πόσο ισχυρά είναι τα passwords που χρησιμοποιούμε;

Κάθε χρόνο γίνονται έρευνες και ανακοινώνονται τα χειρότερα passwords που χρησιμοποιούνται. Ωστόσο η κατάσταση δεν φαίνεται να διαφοροποιείται, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που αδιαφορούν για την ψηφιακή τους ασφάλεια. Αυτό αποδεικνύεται εύκολα καθώς το "123456" είναι αμετάβλητο από την πρώτη θέση ως το χειρότερο password.

Παρακάτω θα δούμε κάποια από τα passwords που βρισκονται στη λίστα.
  • admin
  • welcome
  • login
  • 123123
  • hello
  • masster
Εφόσον οι κωδικοί που χρησιμοποιούμε δεν είναι αρκετά ισχυροί και δεν αλλάζουν οι συνήθειες μας, καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα επιπρόσθετο μέτρο ασφαλείας, το two-factor. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες και τον τρόπου που μπορείτε να το ενεργοποιήσετε στη χρήσιμη ερώτηση μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να δώσουμε τη δέουσα σημασία στο να δημιουργούμε ισχυρά passwords για τις ηλεκτρονικές μας υπηρεσίες.

Σε όλες τις υπηρεσίες του innoview.gr, όπως οι υπηρεσίες hosting, κάνουμε έλεγχο για τον κωδικό που εισάγετε ώστε να είναι αρκετά ισχυρός και να πληροί τις προυποθέσεις ώστε να είναι ασφαλής η υπηρεσία σας.

Επιλέξτε σήμερα μια υπηρεσία μέσα από το innoview.gr για μέγιστη ασφάλεια!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...