Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες


Με την εφαρμογή του κανονισμού 2016/679 της ΕΕ για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των Ευρωπαίων πολιτών, το μητρώο ονομάτων .UK άλλαξε την πολιτική Ιδιωτικότητας του ώστε να είναι σύμφωνο με τον κανονισμό.

Μετά από την τελευταία ανακοίνωση του Μητρώου domain name με κατάληξη .UK, αναφέρετε η εφαρμογή του κανονισμού 2016/679 στην αναζήτηση WHOIS για τα domain name που κατέχουν όλοι οι καταχωρητές του. Με την εφαρμογή αυτή καταργήται η υπηρεσία επί πληρωμής που είχε για την προστασία των προσωπικών δεδομένων του κάθε κατόχου domain name και θέτει σε κάθε κάτοχο την δυνατότητα μετά από γραπτή αποδοχή τους να εμφανίζονται τα στοιχεία τους στην αναζήτηση WHOIS των domain names. Για να μην εμφανίζονται τα στοιχεία του κατόχου domain name, απαιτείται η γραπτή συμπλήρωση μιας φόρμας. Ο ιδιοκτήτης του domain name που δεν θέλει να εμφανίζονται τα στοιχεία του, καλείται να παρέχει στο μητρώο τα στοιχεία του και τον λόγο για τον οποίο πιστεύει πως έχει δικαίωμα τα δεδομένα του να μην είναι εμφανείς στο κοινό κατά την αναζήτηση WHOIS. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην σελίδα του μητρώου ονομάτων .UK

Κατοχυρώστε σήμερα ένα domain name από το μητρώο ονομάτων .UK στο innoview.gr!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...