Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες


Υπάρχουν πολλοί τρόποι διαφήμισης, ποιόν όμως πρέπει να επιλέξουμε ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα; Ένας αποτελεσματικός και οικονομικός τρόπος διαφήμισης είναι η μαζική αποστολή sms. Τα οφέλη αυτού, είναι σύμφωνα με τη σχέση κόστους, αποτελεσματικότητας και ταχύτητας.

Με τη μαζική αποστολή μηνυμάτων sms τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι οργανισμοί μπορούν να χρησιμοποιούν μια εφαρμογή η οποία θα κάνει την αποστολή των sms που προορίζονται για διαφημιστικούς σκοπούς. Ο συγκεκριμένος τρόπος διαφήμισης είναι ευρέως διαδεδομένος τόσο σε μεγάλες ή μικρές επιχειρήσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα και οποιονδήποτε άλλο επαγγελαμτικό κλάδο καθώς παρέχουν μια οικονομική και αποδοτική λύση για τη διαχείριση της επικοινωνίας σε μικρές ή μεγάλες ομάδες επαφών.


 Κάνετε μαζική αποστολή μηνυμάτων sms μέσω της εφαρμογής inSMS


Παρακάτω θα δούμε κάποια από τα πλεονεκτήματα της μαζικής αποστολής sms.

  Ταχύτητα και ευελιξία
Η συνθήκες της αγοράς μεταβάλλονται συνεχώς, ένας καλός τρόπος αντίδρασης είναι η ευελιξία αλλά και η ταχύτητα με την οποία κάνουμε οποιαδήποτε ενέργεια. Η αποστολή μαζικών μηνυμάτων sms είναι άμεση, οπότε η καμπάνια διαφήμισης παραδίδεται στο στοχευμένο καταναλωτικό κοινό άμεσα.

  Χαμηλό κόστος
Το κόστος διαφήμισης σε εφημερίδες, περιοδικά, τηλεόραση ή ραδιόφωνο είναι αρκετά υψηλό. Από την άλλη πλευρά όμως η μαζική αποστολή sms είναι οικονομική και άμεση. Με αυτή την αποτελεσματικότητα κόστους και υψηλής απόδοσης, το μαζικό μάρκετινγκ SMS είναι ένα σχεδόν βασικό εργαλείο μάρκετινγκ για κάθε σύγχρονη μικρομεσαία επιχείρηση.

  Στοχοθέτηση
Τα μηνύματα sms που αποστέλλονται σε κάθε πελάτη πλέον είναι στοχοθετημένα, αφού έχει συμφωνήσει να λαμβάνει ενημερωτικά μηνύματα καθώς είναι ήδη πελάτης και έτσι στοχέυουμε σε νέες πωλήσεις.

  Εξατομίκευση
Τα sms μπορούν να γίνουν πιο προσωποποιημένα για κάθε πελάτη ξεχωριστά, στοχεύοντας στην προηγούμενη αγόρα του. Ακόμη, αν η επιχείρηση έχει διάφορα υποκαταστήματα μπορεί να γίνει μια καμπάνια αναλόγως την περιοχή που θέλει να στοχεύσει ώστε να αυξήσει το πελατολόγιο ή τις πωλήσεις της.

Η διαφήμιση είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι σε οποιαδήποτε μορφή επιχείρησης. Επενδύστε σε αυτήν με έναν οικονομικό τρόπο, όπως η αποστολή μαζικών μηνυμάτων sms μέσα από την εφαρμογή inSMS που σας παρέχει το innoview.gr. Έτσι μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να σας γνωρίσουν και νέοι δυνητικοί πελάτες.

Επιλέξτε σήμερα ένα πακέτο sms μέσα από το innoview.gr!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...