Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες


Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι άνθρωποι πραγματοποιούν αγορές μέσα από το Intertnet. Έτσι, προσέχουν που δίνουν τα στοιχεία τους. Εύλογα γεννούνται ερωτήματα σε κάθε κάτοχο ιστοσελίδας: Ποιο πιστοποιητικό ασφαλείας ταιριάζει στις ανάγκες μου; Ποιο είναι πιο έμπιστο για τους χρήστες;

Έτσι κάθε κάτοχος ηλεκτρονικού καταστήματος προσπαθεί να το "ασφαλίσει". Πως επιλέγει όμως το σωστό. Τα πιστοποιητικά SSL έχουν τρεις κατηγορίες τα Domain Validation (DV), τα Organization Validation (OV) και τα Extended Validation (EV). Αυτό που πρέπει να γίνει πριν αποφασίσει ο εκάστοτε κάτοχος να αγοράσει ένα πιστοποιητικό SSL, είναι να αξιολογήσει σωστά τις ανάγκες του και στη συνέχεια να κάνει την επιλογή.

 Το 78% των καταναλωτών νιώθουν σιγουριά όταν βλέπουν το σύμβολο της κλειδαριάς στον browser. 

Η διαδικτυακή ασφάλεια για τους χρήστες είναι αρκετά σημαντική και δίνουν σε αυτή μεγάλη σημασία. Προσέχουν που δίνουν τα στοιχεία τους καθώς και αυτά των καρτών τους στο στάδιο της πληρωμής. Πλέον οι καταναλωτές δεν αγοράζουν αν το ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο έχουν επισκεφθεί δεν έχει πιστοποιητικό ασφαλείας. Ακόμη και αν έχουν προσθέσει προϊόντα στο καλάθι τους στο τελικό στάδιο αν δε εμπιστευτούν την ιστοσελίδα θα φύγουν χωρίς να πραγματοποιήσουν την αγορα. Αυτό για εσάς που έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ζήμια. Επίσης το πιο πιθανό είναι να απευθυνθούν στον ανταγωνισμό για τις συγκεκριμένες αγορές.

 Το 62% πελατών εγκατέλειψε το καλάθι αγορών γιατί δεν εμπιστευόταν την ιστοσελίδα. 

Επιλέξτε το σωστό πιστοποιητικό και όχι το πιο φθηνό. Για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το ιδανικό πιστοποιητικό θα ήταν κάποιο που θα ανήκει στην κατηγορία Extended Validation (EV). Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι και ένα πιστοποιητικό που ανήκει στην κατηγορία Organization Validation (OV) δεν είναι εξίσου αξιόπιστο, καθώς παρέχεται και στο συγκεκριμένο διαδικασία επικύρωσης τόσο της εταιρείας όσο και του ονόματος χώρου. Το πιστοποιητικό που δεν θα ήταν αρκετά έμπιστο για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα θα ήταν αυτό της κατηγορίας Domain Validation (DV).

Ασφαλίστε σήμερα το eshop σας με ένα πιστοποιητικό SSL μέσα από το innoview.gr!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...