Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες


Με περισσότερες από 300 εκατομμύρια καταχωρήσεις παγκοσμίως, οι .com και .net καταλήξεις αποτελούν τις πιο δημοφιλείς επιλογές στην κατοχύρωση domain name από εταιρείες και οργανισμούς. Ποια είναι όμως τα keywords που χρησιμοποιούν οι ιδιοκτήτες των domain name;

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για τις λέξεις κλειδιά (keywords) που εμφανίζονται στην αναζήτηση που κάνει κάποιο άτομο (search) στο διαδίκτυο. Τα keywords αυτά είναι πολύ σημαντικά γιατί χρησιμοποιούνται από τις μηχανές αναζήτησης κατά την αναζήτηση που κάνουν διάφοροι άνθρωποι στις διάφορες μηχανές αναζήτησης, για παράδειγμα Google, αποσκοπώντας να βρουν αυτό που επιθυμούν. Με την αύξηση των domain name, τα keywords άρχισαν να χρησιμοποιούνται συνέχεια από διάφορες ιστοσελίδες με αποτέλεσμα πλέον η σημασία της χρήσης των keywords να έχει ελάχιστα μειωθεί. Βέβαια, η χρήση τους ακόμα παραμένει γιατί στις μηχανές αναζήτησης όταν γράφετε μια λέξη ή μια πρόταση σχετικά με αυτό που θέλετε να βρείτε στο διαδίκτυο, τα αποτελέσματα που σας εμφανίζονται είναι αποτέλεσμα των λέξεων που έχουν χρησιμοποιηθεί κατά την κατασκευή των διάφορων ιστοσελίδων. Για αυτό τον λόγο το μητρώο ονομάτων των .com και .net TLDs κάνει μηνιαίο έλεγχο στις καταχωρημένες ιστοσελίδες σχετικά με τα keywords που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως από τους καταχωρητές του. Οι τάσεις αυτές συνήθως τείνουν να αλλάζουν. Παρακάτω θα δούμε τα 10 πιο δημοφιλή keywords που εμφανίζονται στα κατοχυρωμένα domain name με .com και .net κατάληξη.

  .com domain names:
Τα 10 keyword που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως για τα domain name με κατάληξη .com είναι οι παρακάτω:
  1. Force
  2. Explore
  3. Ceramic
  4. Accident
  5. Coating
  6. Maven
  7. Supplement
  8. Realm
  9. Training
  10. Scooter
  .net domain names:
Τα 10 keywords που χρησιμοποιούνται για τα domain name με κατάληξη .net είναι οι παρακάτω:
  1. Space
  2. Insurance
  3. Side
  4. Force
  5. Marketing
  6. Energy
  7. Construction
  8. Photo
  9. White
  10. Street
Θέλετε να κατοχυρώσετε το δικό σας .com ή .net domain name; Προσέξτε και σκεφτείτε πριν την κατοχύρωσή του, το domain name σας θα πρέπει να είναι μοναδικό, εύκολο στην αποστήθιση και να δηλώνει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, και επιπλέον θα πρέπει κατά την κατασκευή του να έχετε τουλάχιστον μια μοναδική λέξη κλειδί (keyword) για να μπορεί να "ξεχωρίζει" στην αναζήτηση που μπορεί να κάνουν οι χρήστες στις διάφορες μηχανές αναζήτησης.

Κατοχυρώστε σήμερα το domain name σας με κατάληξη .com ή .net από το innoview.gr!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...