Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες

Καθημερινά δημιουργούνται όλο και περισσότερες ιστοσελίδες. Η προβολή στο διαδίκτυο είναι από τους πιο διαδεδομένους τρόπους διαφήμισης. Οι περισσότεροι που θέλουν να κατασκευάσουν μια ιστοσελίδα για την προβολή τους δεν έχουν τεχνικές γνώσεις, οπότε μπορεί να απευθυνθούν σε λάθος άτομα.

Τέτοια άτομα είναι αυτά που προσπαθούν να έχουν κέρδος από την άγνοια όσον δεν είναι τεχνικοί. Ένα παράδειγμα είναι να μην έχετε πρόσβαση στο cPanel ή Plesk Onyx (αν έχετε Cloud Linux ή Windows hosting υπηρεσία) οπότε δεν έχετε και backup της ιστοσελίδας σας. Επίσης, μπορεί το domain name της ιστοσελίδας να μην είναι στα στοιχεία σας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, σε μια πιθανή διαφωνία ή επιθυμία διακοπής συνεργασίας με τον τεχνικό να χαθεί τόσο η ιστοσελίδα σας όσο και το domain name.

Παρακάτω θα δούμε τι πρέπει να προσέχουμε όταν κατοχυρώνουμε ένα domain name.

 Θα πρέπει να γνωρίζετε, αν αγοράζετε το domain name από κάποιον που το έχει ήδη, ότι είναι ο νόμιμος κάτοχος αυτού.
 Μπορείτε να ελέγξετε μέσω του Ahrefs και Archive.org αν έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν για παράνομους σκοπούς ή οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια.
 Ψάξτε το domain name που θέλετε να αποκτήσετε με εισαγωγικά στο Google.
 Θα πρέπει να ελέγξετε αν το domain name που είναι διαθέσιμο, έχει κατοχυρωθεί ως σήμα κατατεθέν (trademark).

 Επιλέξτε έναν έμπιστο καταχωρητή ονομάτων όπως το innoview.gr 

Μόλις αγοράσετε ένα domain name βεβαιωθείτε ότι έχουν ενημερωθεί οι πληροφορίες του whois με τα στοιχεία σας. Το να αγοράζετε ονόματα χώρου απο κατόχους που τα πουλάνε ή απο δημοπρασίες μπορεί να αποφέρει μεγάλο κέρδος. Μπορεί όμως και το αντίθετο αν δε γίνει με το σωστό τρόπο. Για να σας ανήκει ένα domain name θα πρέπει να έχουν καταχωρηθεί τα στοιχεία επικοινωνίας σας αλλά κυρίως το e-mail σας.

Διαλέξτε σήμερα μέσα από το innoview.gr το δικό σας domain name!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...