Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες



Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας γίνεται, σήμερα, πιο εύκολη από ποτέ, βασιζόμενοι σε έτοιμα θέματα και συστήματα ή με την χρήση website builders, συστημάτων που δεν χρειάζονται τεχνικές γνώσεις, με τα οποία μπορούμε να κατασκευάσουμε γρήγορα μια ιστοσελίδα.

Είναι αυτό όμως ένα αποδεκτό αποτέλεσμα για μια εταιρεία ή έναν οργανισμό;
Σας παραθέτουμε μια σειρά από λόγους για να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο ερώτημα:
1. Μια ιστοσελίδα θα πρέπει να πληροί κάποιες προϋποθέσεις και να είναι συμβατή με μια σειρά από πρότυπα σχεδίασης και λειτουργικότητας (UX, HTML και CSS Validators κ.α.).
2. Η εισαγωγή κειμένων σε ένα έτοιμο σύστημα, δεν καθιστά αυτομάτως το αποτέλεσμα, ιστοσελίδα.
3. Σε περιπτώσεις που η ιστοσελίδα απαιτεί περίπλοκες διασυνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες ή συστήματα, όπως για παράδειγμα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χρειάζεται διασύνδεση με κάποιο ειδικό συστήματα πληρωμών, δεν θα μπορέσετε να κατασκευάσετε μια τέτοια ιστοσελίδα από μόνοι σας.
4. Η κάθε ιστοσελίδα θα πρέπει να δημιουργείται από μια ομάδα ειδικών και όχι από έναν προγραμματιστή, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα έχετε ένα ημιτελές μη λειτουργικό αποτέλεσμα. Συνήθως η ομάδα χρειάζεται να αποτελείται από έναν project manager, έναν προγραμματιστή διαδικτύου και έναν γραφίστα ειδικό για web.
5. Η ιστοσελίδα σας είναι ένα εργαλείο το οποίο δεν πρέπει να δημιουργηθεί από εσάς ή έναν ερασιτέχνη ή έναν προγραμματιστή και μόνο, προκειμένου να μπορέσετε να το αξιοποιήσετε σωστά και να δώσει την υπεραξία που χρειάζεστε στην οντότητα σας.

Σύμφωνα με τα παραπάνω ενώ έχετε την δυνατότητα να κατασκευάσετε εσείς από μόνοι σας μια ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας συστήματα όπως το Wordpress ή άλλα CMS ή κάποιο website builder προσδίδοντας του ένα ερασιτεχνικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να βρείτε έναν επαγγελματία συνεργάτη ώστε να σας βοηθήσει να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα για να αναδείξετε την εταιρεία ή έναν οργανισμό σας.

Δείτε παρακάτω τις διαφορές που έχουμε ήδη αναφέρει με έναν έξυπνο τρόπο.

Πηγή infographic: visually

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...