Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες


Στις μέρες μας η αύξηση της κυκλοφορίας των ιστοσελίδων, είναι πολύ σημαντική γιατί στοχεύει στην καλύτερη απόδοση κάθε εταιρείας ή οργανισμού. Παρακάτω θα δείτε δύο σημαντικούς τρόπους για την αύξηση της κυκλοφορίας στις ιστοσελίδες σας.

Η αύξηση της κυκλοφορίας μιας ιστοσελίδας επιτυγχάνετε μέσα από την δημιουργία landing pages καθώς και την κατοχύρωση διάφορων domain name. Παρακάτω θα αναλύσουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το επιτύχετε.

 Ανακατεύθυνση ενός website ή μιας landing page.
Στις μέρες μας, πολλές είναι οι εταιρείες που δημιουργούν landing pages με στόχο την κατοχύρωση νέων domain names όπου θα περιέχουν μια ιστοσελίδα με πληροφορίες για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που παρέχουν. Αυτές τις ιστοσελίδες τις ορίζουν να δείχνουν μέσα από διάφορα κουμπιά (buttons) σε κάποια προϊόντα ή υπηρεσίες στο αρχικό domain name της εταιρείας τους. Μέσα από αυτό τον τρόπο κατευθύνουν τους επισκέπτες τους στο αρχικό domain της εταιρίας τους, χωρίς οι επισκέπτες να έχουν επιλέξει κατά την αναζήτησή τους στις διάφορες μηχανές αναζήτησης το αρχικό domain της εταιρείας τους.

 Πως να κάνετε ανακατεύθυνση της ιστοσελίδας σας μέσα από την πλατφόρμα διαχείρισης της υπηρεσίας hosting σας:
Για να κάνετε ανακατεύθυνση κάποια ιστοσελίδα μπορείτε να το επιτύχετε αυτό μέσα από την πλατφόρμα διαχείρισης της υπηρεσίας hosting σας, δηλαδή cPanel, Plesk και άλλες. Συνήθως πηγαίνετε στην περιοχή όπου αναφέρετε στους Τομείς. Εκεί υπάρχει η επιλογή Ανακατευθύνσεις, επιλέγοντάς την επιλογή αυτή σας εμφανίζει την διαδικασία που απαιτείται για την δημιουργία μιας νέας ανακατεύθυνσης της ιστοσελίδας σας σε κάθε πλατφόρμα. Αυτό χρησιμοποιείτε συνήθως σε domain name τα οποία όταν επιλεχθούν από τους διάφορους χρήστες του διαδικτύου να τους κατευθύνουν στην αρχική σελίδα σας. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το example.org το οποίο όταν επιλεχθεί από κάποιο χρήστη στο διαδίκτυο τον μεταφέρει στην αρχική σελίδα του example.com.

Το innoview.gr παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες Cloud Linux Hosting με πλατφόρμα διαχείρισης το cPanel και Windows Hosting με πλατφόρμα διαχείρισης το Plesk Onyx. Δίνοντάς σας την δυνατότητα να δημιουργήσετε ανακατευθύνσεις πάρα πολύ εύκολα παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες Hosting.

Επιλέξτε σήμερα μια υπηρεσία Cloud Linux Hosting απο το innoview.gr!
Επιλέξτε σήμερα μια υπηρεσία Windows Hosting απο το innoview.gr!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...