Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες


Η κλοπή των προσωπικών δεδομένων και οι παγίδες που κρύβουν κάποιες ιστοσελίδες αποτελούν τις πιο σημαντικές ανησυχίες για το καταναλωτικό κοινό. Οι περισσότεροι πιστεύετε πως το να εγκαταστήσετε ένα πιστοποιητικό SSL στην ιστοσελίδα σας θα κάνει τους καταναλωτές να μην φοβούνται.

Όμως έχετε επιλέξει το σωστό πιστοποιητικό SSL ώστε να παρέχετε την ασφάλεια που απαιτείτε για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του κοινού σας στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα;

Προκειμένου να αποκτήσουν οι καταναλωτές εμπιστοσύνη στην ιστοσελίδα σας, θα πρέπει σαν ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας, να έχετε έναν εύκολο και αξιόπιστο τρόπο ώστε να δείχνετε στους πελάτες σας ότι οι συναλλαγές είναι ασφαλείς καθώς και ότι ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας είναι αυτός που λέει ότι είναι.
Όμως λόγο της πληθώρας των πιστοποιητικών που υπάρχουν, όπως DV, OV και EV, η επιλογή του καλύτερου για την ιστοσελίδα σας αρκετές φορές μπορεί να σας προβληματίζει. Υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ των ειδών των πιστοποιητικών SSL ανάλογα το είδος της ιστοσελίδας καθώς και τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που παρέχει.

  Γνωρίζετε τα πιστοποιητικά SSL;
Το καθένα έχει ξεχωριστή χρήση. Τις διαφορές στα πιστοποιητικά SSL μπορείτε να τις δείτε στο άρθρο μας.

  Το καλύτερο πιστοποιητικό για κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι το είδος των EV πιστοποιητικών SSL(Extended Validation SSL Certificates).
Γιατί παρέχει το υψηλότερο επίπεδο εμπιστοσύνης, καθώς παρέχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους καταναλωτές που επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Tο είδος αυτών των πιστοποιητικών αποτελούν το πρότυπο για όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Ένα πιστοποιητικό EV SSL ενεργοποιεί προγράμματα περιήγησης με υψηλή ασφάλεια για την εμφάνιση του ονόματος του οργανισμού σε μια πράσινη γραμμή διευθύνσεων. Έτσι παρέχετε στο κοινό σας την πιστοποίηση για την ύπαρξη του οργανισμού ή της εταιρείας σας καθώς και δείχνετε πως το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι πραγματικό, αφού για να έχετε την πιστοποίηση αυτού του είδους η Αρχή Έκδοσης πιστοποιητικών κάνει έναν εξειδικευμένο έλεγχο προκειμένου να εκδώσει το πιστοποιητικό για την ιστοσελίδα σας και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Οπότε το καλύτερο πιστοποιητικό SSL για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι το είδος EV SSL (Extended Validation SSL Certificate) ώστε να σας εμπιστεύονται οι επισκέπτες σας στις αγορές τους στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα!

Επιλέξτε σήμερα το δικό σας πιστοποιητικό EV SSL για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα από το innoview.gr!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...