Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες

Το shared hosting αποτελεί μία από τις πιο διαδεδομένες λύσεις για web hosting, η οποία προσφέρεται σε παγκοσμίως. Προσφέρει ένα εύχρηστο και οικονομικό τρόπο σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο, το ηλεκτρονικό τους κατάστημα ή ακόμα και ένα προσωπικό ιστολόγιο.

Η έννοια του shared hosting, όπως υπαγορεύεται και από την ετοιμολογία της έννοιας, βασίζεται στο γεγονός ότι ένας αριθμός από ιστοσελίδες, διαθέτουν τα αρχεία τους σε κοινόχρηστους servers και χρησιμοποιούν κοινούς πόρους για τη λειτουργία τους. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ιστοσελίδες με μικρή ή μεσαία επισκεψιμότητα, όταν όμως οι απαιτήσεις αυξάνονται, μπορούμε να μεταβούμε στη λύση ενός CDN (Content Delivery Network). Το innoview.gr σας εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στο CloudFlare, που αποτελεί μία εξαιρετική λύση CDN και προσφέρεται δωρεάν στο βασικό επίπεδο σε όλες τις υπηρεσίες Web Hosting μας. Στο αμέσως επόμενο επίπεδο, όταν οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό, η χρήση VPS Hosting ή ενός Dedicated Server θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας.

Οι υπηρεσίες του innoview.gr είναι ειδικά διαμορφωμένα για να ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις σας με τον πιο οικονομικό τρόπο. Στο innoview.gr μπορείτε να δείτε υπηρεσίες Cloud Linux από 20€ και WIndows από 80€, με απεριόριστα domain και με εγγύηση επιστροφής χρημάτων δύο ολόκληρων μηνών.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε πιο από τα δύο λειτουργικά συστήματα θα αποτελούσε την ιδανική επιλογή για εσάς ανά περίπτωση.

Εργαλείο ανάπτυξηςLinuxWindows
WordPress, Magento, Joomla ή άλλες εφαρμογές
PHP, MySQL/MariaDB, CGI ή Perl
ASP, ASP.NET, MSSQL
ASP, ASP.NET και PHP, MySQL
Δεν είμαι σίγουρος για την επιλογή μου
Αναζητήστε την υπηρεσία hosting που ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...