Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες

Summer Office 2016 Η χρήση του δικού σας προσωπικού λογαριασμού e-mail μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη και να συμβάλει καθοριστικά στη διαμόρφωση του προσωπικού σας προφίλ, προσδίδοντάς του όλα τα χαρακτηριστικά ενός σωστού επαγγελματικού προφίλ.

Η διεύθυνση e-mail σας θα πρέπει να αντανακλά σοβαρότητα, με την οποία θα προσελκύσετε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση του συνομιλητή σας. Σκεφτείτε τι εικόνα θα προσδίδατε στη διαδικτυακή σας παρουσία εάν επικοινωνούσατε για θέματα που συνιστούν εγγύτητα και φερεγγυότητα, με μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της μορφής "panos1985 @ gmail.com".

Το innoview.gr σας προτείνει μία σοβαρή και αξιόπιστη υπηρεσία φιλοξενίας personal email. Η υπηρεσία μας δίνει τέλος στα κοινότυπα e-mail δωρεάν παρόχων, καθώς τώρα μπορείτε να έχετε έναν λογαριασμό e-mail της μορφής "onoma @ eponimo.gr" ή "onoma @ eponimo.eu" κ.α. προσδίδοντας με αυτόν τον τρόπο κύρος και επαγγελματισμό στην διεύθυνση e-mail σας. Το ευφυές σύστημά του innoview.gr εντοπίζει τα διαθέσιμα ονόματα χώρου πολλών καταλήξεων και τα ονόματα χώρου μέσα από τη μεγάλη βάση δεδομένων που έχουμε συγκεντρώσει για αυτόν το σκοπό.

Επιλέγετε μια από τις υπηρεσίες MyEmail αυτό που ικανοποιεί καλύτερα της ανάγκες σας. Η επιλογή του ονόματος χώρου γίνεται με βάση τον καλύτερο συνδυασμό του επωνύμου σας από τα διαθέσιμα της υπηρεσίας, ενώ μπορείτε να επιλέξετε μία, πέντε ή δέκα διευθύνσεις email για εσάς, την οικογένειά σας ή για ανθρώπους με το ίδιο επώνυμο. Επωφεληθείτε από τη λύση που προτείνει το innoview.gr.

Xωρίς προβλήματα διαθεσιμότητας δικτύου.
Δυνατότητα επισύναψης αρχείου έως 30MB.
Πρόσθετη Υπηρεσία Email Forwarding: 7€/ διεύθυνση/ έτος.
Mε εγγύηση επιστροφής χρημάτων.
Eξειδικευμένη υποστήριξη σε όλους.

Αποκτήστε σήμερα τη δική σας διεύθυνση e-mail για εσάς και την οικογένεια σας, κάνοντας χρήση της λύσης που προσφέρει το innoview.gr, επιλέγοντας μέσα από εκατοντάδες επιλογές, αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...