Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες

Η χρονιά του 2013 σηματοδότησε την έναρξη μίας καινούργιας εποχής, με την εισαγωγή χιλιάδων νέων καταλήξεων. Η τάση αυτή καλλιεργείται τα τελευταία χρόνια και προωθείται, με πολλαπλά οφέλη στη βιομηχανία των domain names.

H ομάδα του innoview.gr συγκέντρωσε τα πέντε πιο δημοφιλή new TLDs για το πρώτο τρίμηνο του 2016.

Καταλήξεις όπως το .xyz και το .top εξακολουθούν να βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις των πιο δημοφιλών καταλήξεων domain name. H κατάληξη .xyz αποτελεί το «Α και το Ω» της βιομηχανίας ονομάτων χώρου, ενώ η .top κατάληξη αποτελεί συνώνυμο της λέξης «κατάταξη» (ranking), μία έννοια που γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση και χρησιμοποιείται ευρύτατα για ταξινομήσεις, στατιστικές αναλύσεις και διαγωνισμούς στη χώρα της Κίνας.

Ο τομέας της ψυχαγωγίας δε θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος. Είτε αναφερόμαστε σε τοπικές κοινότητες, αθλητικές ομάδες και δραστηριότητες, είτε σε νυχτερινά κέντρα και συνεστιάσεις, η κατάληξη .club προσδιορίζει και ολοκληρώνει νοηματικά περισσότερα από 700.000 domain names. Στην πρώτη πεντάδα δε θα μπορούσαν να μην βρίσκονται οι καταλήξεις .site και .science. H χρήση τους δίνει μία ταυτότητα στο διαδικτυακό χώρο, καθώς οι χρήστες μπορούν να αντιληφθούν τι πραγματεύεται ο διαδικτυακός χώρος που εκπροσωπούν πριν ακόμη τον επισκεφτούν.

Top 5 νέων TLDs για το 2016
PlaceTLDsDomains
1.xyz2.770.944
2.top2.070.692
3.club763.200
4.site363.470
5.science349.475
Αναζητήστε και εσείς σήμερα το domain name της επιλογής σας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...