Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες


Η διαφήμιση στην εποχή μας παίζει σημαντικό ρόλο στην προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών. Αυτό που πρέπει να κάνει κάθε επαγγελματίας είναι να είναι ευέλικτος, να εξελίσσετε και να είναι ανοιχτός στην αλλαγή. Οπότε σε μια διαφημιστική καμπάνια θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σύγχρονες στρατηγικές.

Παρακάτω θα δούμε κάποια πράγματα για το πως μπορεί να γίνει πιο αποτελεσματική η προώθηση της επιχείρησης σας.

 Προβλέψεις
Η ανάλυση των δεδομένων είναι κάτι που πρέπει να κάνει η εκάστοτε εταιρεία για να δει τις τάσεις της περιόδου. Οι προβλέψεις έχουν βοηθήσει αρκετά σχετικά με το τι πρέπει να γίνει ώστε μια καμπάνια να είναι επιτυχημένη. Κάθε εταιρεία θα πρέπει να κάνει ανάλυση των δεδομένων.

 Περιεχόμενο
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας είναι πολύ σημαντικό και θα πρέπει να είναι πλήρες και κατανοητό. Το μάρκετινγκ που στοχεύει στο περιεχόμενο είναι ευρύ, οι επιχειρήσεις μπορεί να εφαρμόσουν εντελώς διαφορετικά πλάνα μάρκετινγκ και να είναι εξίσου επιτυχημένα. Με το συγκεκριμένο μάρκετινγκ παρέχετε πολύτιμο περιεχόμενο σε στοχευμένο κοινό το οποίο έχει ώς αποτέλεσμα την αναγνώριση και την ανάπτυξη της εκάστοτε επιχείρησης. Έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί σε ειδικούς του μάρκετινγκ αναφέρουν τα παρακάτω σε σχέση με τις προβλέψεις τους για το 2018:

  • Το 76% πιστεύει ότι η εστίασή στις πρωτοβουλίες μάρκετινγκ περιεχομένου θα αυξηθεί.
  • Το 60% πιστεύει ότι η εστίασή στο μάρκετινγκ περιεχομένου θα αυξηθεί.
  • Το 61% πιστεύει ότι η εστίασή στην ψηφιακή διαφήμιση θα αυξηθεί.

 Προβάλετε την εταιρεία σας μέσα από τις υπηρεσίες διαφήμισης που σας παρέχει το innoview.gr


 Αφηγηματικός τρόπος απεικόνισης περιεχομένου
Ο συγκεκριμένος τρόπος μάρκετινγκ είναι στην ίδια κατηγορία με αυτή του μάρκετινγκ περιεχομένου,που αναφέραμε. Είναι γνωστό ότι τα συναισθήματα μας επηρεάζουν στις αγορές μας. Ο τρόπος με τον οποίο θα μας παρουσιαστεί μια υπηρεσία ή ένα προϊόν θα επηρεάσει την οπτική μας για την απόκτηση του. Αυτό που αντιλαμβανόμαστε είναι ότι αν δημιουργηθεί μια αποτελεσματική συναισθηματική σύνδεση με το κοινό θα έχετε μεγαλύτερο αριθμό πελατών που θα πιστεύουν σε εσάς.

 Στοχευμένο μάρκετινγκ
Το στοχευμένο μαρκετινγκ μπορεί να γίνει σε μια ομάδα ανθρώπων, σε μια επιχείριση ή ακόμη και σε ένα άτομο. Με αυτόν τον τρόπο μαρκετινγκ έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε περιεχόμενο μαρκετινγκ εξειδικευμένο με τις ανάγκες της ομάδας που θέλετε να απευθυνθείτε.

Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία inSMS του innoview.gr!
Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία inNewsletter του innoview.gr!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...