Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες

Node.jsΤο Node.js είναι μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα (open source cross-platform) ανάπτυξης λογισμικού η οποία έχει υλοποιηθεί σε runtime περιβάλλον Javascript. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι δωρεάν και χρησιμοποιείται από αρκετούς προγραμματιστές.

Το runtime περιβάλλον του Node.js χρησιμοποιεί τη μηχανή V8 JavaScript της Google (Google V8 JavaScript Engine) για την ερμηνεία του JavaScript. Με τη συγκεκριμένη πλατφόρμα γίνεται η υλοποίηση μιας ποικιλίας εργαλείων server και εφαρμογών. Κάποια βασικά χαρακτηριστηκά του Node.js είναι:

  Ασύγχρονο και Event Driven.
Όλα τα API της βιβλιοθήκης του Node.js είναι ασύγχρονα, δηλαδή, non-blocking. Αυτό σημαίνει ότι ένας server βασισμένος σε Node.js δεν περιμένει ένα API να για να επιστρέψει δεδομένα. Ο server μεταφέρετε στο επόμενο API μετά την κλήση του και ο μηχανισμός κοινοποίησης των Event του Node.js βοηθά το server να πάρει την απάντηση από την προηγούμενη κλήση που έκανε στο API.
  Πολύ γρήγορο.
Λόγω του ότι είναι βασισμένο στη μηχανή V8 JavaScript της Google η βιβλιοθήκη του εκτελεί πολύ γρήγορα τον κώδικα.
  No Buffering.
Οι Node.js εφαρμογές ποτέ δεν κάνουν buffer τα δεδομένα.

Οι Windows hosting υπηρεσίες του innoview.gr υποστηρίζουν την πλατφόρμα Node.js και αναμένεται να υποστηριχθεί και στις Cloud Linux υπηρεσίες στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Επιλέξτε σήμερα μια υπηρεσία windows hosting απο το innoview.gr!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα μας μέσω RSS Feed  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr σε ένα πλήθος υπηρεσιών του και διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τα νέα του innoview.gr

Ενημερωθείτε για την κατάσταση υπηρεσιών του innoview.gr

Περισσότερα...