Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Με την είσοδο των εκατοντάδων νέων καταλήξεων, διαφοροποιείται η δομή του διαδικτύου και κατά συνέπεια και ο τρόπος με τον οποίο προβάλλονται οι ιδιώτες και οι επιχειρήσεις. Με τη σωστή επιλογή των νέων καταλήξεων οι κάτοχοι των ονομάτων χώρου θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν πιο σωστά και στοχευμένα τις δραστηριότητές τους.

Είναι γνωστό πως η στοχευμένη προβολή και διαφήμιση έχει το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας. Για παράδειγμα, αν μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του catering επιλέξει ένα όνομα χώρου με κατάληξη .catering, είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει ευκολότερα πιθανούς πελάτες καθώς φαίνεται ξεκάθαρα το αντικείμενό της.

Χρησιμοποιώντας και άλλα παραδείγματα είναι φανερό ότι ένας επαγγελματίας ή μη φωτογράφος μπορεί να διαλέξει ένα όνομα κατάληξης .photography, μια επιχείρηση εμπορίας ειδών ιματισμού μπορεί να επιλέξει την κατάληξη .clothing και ένα εστιατόριο μπορεί να διαλέξει τις κατάληξεις .food ή .eat.

Οι κάτοχοι των νέων καταλήξεων θα ωφεληθούν πολλαπλώς από την εξειδίκευση που τους προσφέρουν οι νέες καταλήξεις και αυτό θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και εν δυνάμει προβολή στους χρήστες του διαδικτύου.

Γιατί να μην καρπωθείτε όλα αυτά τα οφέλη και εσείς;

ΝΕΑ GENERIC TOP LEVEL DOMAIN NAMES

Real Estate Arts and Entertainment
Identity and Lifestyle Geographic
Technology IDN
Interest Shopping
Leisure and Recreation Money and Finance
Novelty Business
Sports Education
Food and Drink Adult
Services

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΕΩΝ TLDS

Αναζητήστε τις νέες καταλήξεις ονομάτων χώρου και αγοράστε αυτήν που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

F.A.Q.

 • Τι μου προσφέρουν τα νέα gTLDs;
  Τα οφέλη απόκτησης ενός νέου gTLD είναι πολλαπλά, όπως η αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επιχείρησής σας και η εξειδίκευση του ονόματος χώρου με βάση τη δραστηριότητά σας.
 • Πως μπορώ να διαλέξω ένα νέο gTLD;
  Παραπάνω υπάρχει μια αναλυτική λίστα με όλα τα νέα gTLD χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα αυτό που σας αντιπροσωπεύει.
 • Τι είναι η Λίστα Ενδιαφέροντος;
  Στη Λίστα Ενδιαφέροντος μπορείτε να προσθέσετε τα ονόματα χώρου που σας ενδιαφέρουν έτσι ώστε να παρακολουθείτε την κατάστασή τους και να έχετε πλεονέκτημα να τα αποκτήσετε.
 • Ποιο είναι το κόστος για ένα gTLD;
  Το κόστος αγοράς ενός ονόματος χώρου με νέα κατάληξη δεν είναι ακόμα γνωστό και καθορίζεται αποκλειστικά από τις εταιρείες που διαχειρίζονται την κάθε κατάληξη.