Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίες

Περισσότερες Πληροφορίες

Κουπόνι 75€ Google AdWords

Google Adwords Κουπόνι
Google Adwords Κουπόνι

Τι είναι το Google AdWords;

  • Eίναι η πληρέστερη και δημοφιλέστερη πλατφόρμα ηλεκτρονικής διαφήμισης στον κόσμο. Δίνει τη δυνατότητα προβολής του website σας σε εκατομμύρια χρήστες, ταυτόχρονα με την αναζήτηση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας στην αναζήτηση της Google και όχι μόνο.

  • Με τη χρήση λέξεων - κλειδιών έχετε πλήρη έλεγχο του πότε, σε ποια γλώσσα και γεωγραφική περιοχή θα εμφανίζεται η διαφήμιση σας.
  • Μπορείτε πολύ εύκολα, να παρακολουθείτε την απόδοση των διαφημίσεων σας με τα εύχρηστα εργαλεία που σας παρέχει το Google AdWords.

Σε τι μπορεί να με βοηθήσει;

Το Google AdWords σας βοηθάει να βρείτε νέους πελάτες, με την εμφάνιση στοχευμένων διαφημίσεων κειμένου στα οργανικά αποτελέσματα της αναζήτησης Google, ή αν το επιλέξετε, και σε άλλα συνεργαζόμενα website του δικτύου αναζήτησης της Google. Επίσης, εκτός από διαφημίσεις κειμένου μπορείτε να δημιουργήσετε διαφημίσεις με εικόνα ή με βίντεο στην πλατφόρμα YouTube.


Πώς μπορώ να το αποκτήσω;

Για να αποκτήσετε το κουπόνι θα πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο innoview.gr και να επιλέξετε το "Προσφορές". Στη συνέχεια θα μεταφερθείτε στη σελίδα των προσφορών μας και εκεί θα βρείτε την ανάλογη επιλογή αίτησης για την αντίστοιχη προσφορά.


Ποια είναι τα πρώτα βήματα;

Για να κατανοήσετε εύκολα το Google AdWords και τις δυνατότητες που προσφέρει, σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στα εκπαιδευτικά video στο YouTube του Google Channel.

Για βοήθεια στην εξαργύρωση του κουπονιού σας και τη δημιουργία της πρώτης σας καμπάνιας στο AdWords, μπορείτε επίσης να καλέσετε στη νέα, δωρεάν τηλεφωνική υπηρεσία του Google AdWords για νέους διαφημιζόμενους στο 00 800 4414 8341. Η υπηρεσία είναι στη διάθεσή σας από Δευτέρα έως Παρασκευή (09.00 - 18.00).

Επιπλέον, μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες ανάμεσα σε δεκάδες χρήσιμα άρθρα για το Google AdWords στη σελίδα βοήθειας και να δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης των κουπονιών Google AdWords που σας προσφέρουμε.

Δώρο εφαρμογές για τη facebook σελίδα σας

Facebook κουπόνι
Facebook Κουπόνι

Τι είναι οι εφαρμογές facebook;

  • Το innoview.gr μέσα από τη λύση inSmartabs δίνει στους πελάτες του τη δυνατότητα να ενσωματώσουν website, video, κώδικα HTML, φόρμες επικοινωνίας και πολλά άλλα στη Facebook Fan Page τους.

  • Η λύση που σας προσφέρουμε δεν απαιτεί τεχνικές γνώσεις προγραμματισμού, υποστηρίζει SSL/HTTPS, δίνει τη δυνατότητα επιλογής ονόματος και εικόνας της εφαρμογής και είναι εντελώς δωρεάν.

Σε τι μπορεί να με βοηθήσει;

Οι εφαρμογές facebook μπορούν να σας βοηθήσουν να κατασκευάσετε μια επαγγελματική σελίδα προβάλλοντας έτσι ένα πιο επιτυχημένο προφίλ στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Έχει παρατηρηθεί ότι οι σωστά δομημένες σελίδες με εξατομικευμένες εφαρμογές προσελκύουν περισσότερους χρήστες και κατά συνέπεια περισσότερους πιθανούς πελάτες για την επιχείρησή σας.


Πώς μπορώ να το αποκτήσω;

Για να αποκτήσετε τις εφαρμογές θα πρέπει να επισκεφτείτε τη σελίδα διαχείρισης της λύσης inSmartabs του innoview.gr. Στη συνέχεια θα μεταφερθείτε στη σελίδα διαχείρισης, όπου μπορείτε να επιλέξετε το είδος εφαρμογής, τις ρυθμίσεις της και τη δημοσίευσή της στη σελίδα σας στο Facebook.


Ποια είναι τα πρώτα βήματα;

Αφού επισκεφτείτε τον παραπάνω σύνδεσμο επιλέξτε σε ποια σελίδα θέλετε να προσθέσετε κάποια εφαρμογή από τη λύση inSmartabs. Έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε έως και πέντε διαφορετικές εφαρμογές στην ίδια σελίδα.

Στη συνέχεια επισκεφτείτε τη Facebook σελίδα που επιλέξατε προηγουμένως και πατήστε στο tab που μόλις δημιουργήθηκε για να μεταφερθείτε στη σελίδα διαχείρισης της λύσης και να επιλέξετε το είδος της εφαρμογής που θέλετε να χρησιμοποιήσετε καθώς και τις ρυθμίσεις για να δημοσιευθεί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μάθετε για τις συχνές και ανανεωμένες προσφορές σε domain, hosting και άλλες υπηρεσίες.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που σας προσφέρει το innoview.gr ώστε να επωφεληθείτε από τις παροχές και προσφορές του.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ