Ο σύμμαχος σου στις νέες τεχνολογίεςΓια το hosting σου

Μεταφέρεις το πακέτο φιλοξενίας σου, ακόμα και αν είναι σε κάποια άλλη εταιρεία και κερδίζεις τον υπόλοιπο χρόνο της συνδρομής σου σε εμάς.

Μεταφέρεις σήμερα το πακέτο φιλοξενίας σου, ακόμα και αν το έχεις σε κάποια άλλη εταιρεία και κερδίζεις άμεσα τον υπόλοιπο χρόνο της συνδρομής σου σε εμάς. • Πακέτα φιλοξενίας από 20€*/ έτος
 • Δωρεάν μεταφορά
 • Διαχείριση φιλοξενίας με cPanel
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
 • Αξιόπιστοι και γρήγοροι servers

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΑΣ


Για το domain σου

Μεταφέρεις το domain σου κατάληξης .gr που έχεις ήδη σε άλλη εταιρεία σε εμάς και κερδίζεις αυτόματα 2€ για κάθε μία από τις επόμενες 2 ανανεώσεις σου. • Η κάθε ανανέωση ορίζεται στα 2 έτη
 • Το κόστος ανανέωσης μετά την έκπτωση ανέρχεται στα 18€*
 • Ισχύει για καταλήξεις .gr, .edu.gr, .org.gr, .com.gr, .gov.gr, .net.gr
 • Εύκολη διαχείριση domain name με πολλές δυνατότητες
 • Επίσημος καταχωρητής .gr από ΕΕΤΤ
 • Η κάθε ανανέωση ορίζεται στα 2 έτη
 • Το κόστος ανανέωσης με την έκπτωση είναι 18€*
 • Ισχύει για όλες τις καταλήξεις .gr
 • Εύκολη διαχείριση με πολλές δυνατότητες
 • Επίσημος καταχωρητής .gr από ΕΕΤΤ

ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι αναφερόμενες προσφορές μπορούν να αποκτηθούν συνδυαστικά μεταξύ τους ή και μεμονωμένα, αλλά δεν λειτουργούν συνδυαστικά με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις από τo innoview.gr.

Η προσφορά για το hosting ισχύει για τα πακέτα INNOVIEW Small, INNOVIEW Medium, INNOVIEW Large και INNOVIEW XLarge για ετήσια συνδρομή και δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε μέχρι και 6 μήνες επιπλέον ανάλογα με το χρονικό διάστημα που σας απομένει στην προηγούμενη εταιρεία.

Η μεταφορά του website σας στους servers του innoview.gr είναι δωρεάν εφόσον δεν υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα μετά τον έλεγχο από εξειδικευμένους τεχνικούς μας. Μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστα domain, subdomain και email σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας της προσφοράς του innoview.gr.

Στην προσφορά με τα domain δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό που μπορείτε να μεταφέρετε και ισχύει για ονόματα χώρου που μεταφέρονται από άλλο καταχωρητή, που δεν υπήρξαν ποτέ στο innoview.gr, με τη χρονική περίοδο της ανανέωσης να ορίζεται στα 2 έτη. Ισχύει για δύο συνεχόμενες ανανεώσεις.

Η διαδικασία μεταφοράς ενός domain εντός των επιτρεπτών καταλήξεων της προσφοράς είναι εντελώς δωρεάν και απαιτεί τη γνώση του κωδικού εξουσιοδότησης (EPP). Ενημερωθείτε για τη διαδικασία απόκτησης του κωδικού εξουσιοδότησης.

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ

Για να διευκολυνθείτε και να ενεργοποιήσετε επιτυχώς την παρούσα προσφορά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Κάντε την παραγγελία σας για hosting ή/και μεταφορά domain βεβαιώνοντας ότι ο κωδικός εξουσιοδότησης (EPP code) είναι σωστός. Εφόσον έχετε επιλέξει και αγορά hosting στην ίδια παραγγελία θα πρέπει να προβείτε στην πληρωμή της παραγγελίας. Μην ξεχνάτε ότι έχετε 60 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων εφόσον δε μείνετε ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες φιλοξενίας μας.
 2. Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και εφόσον θέλετε να μεταφέρουμε εμείς το website σας θα πρέπει να μας στείλετε με τη χρήση της φόρμας τα ακόλουθα στοιχεία: Control Panel URL, Control Panel Username, Control Panel Password, FTP στοιχεία αν υπάρχουν και τέλος κάποιο περιεχόμενο ενός email ή άλλο αποδεικτικό στοιχείο που βεβαιώνει τον εναπομείναντα χρόνο της συνδρομής σας ώστε να σας ενεργοποιηθεί ο δωρεάν επιπλέον χρόνος που δικαιούστε.
 3. Με την παραλαβή των παραπάνω στοιχείων το innoview.gr θα εξετάσει την ιστοσελίδα σας και εφόσον δεν προκύψουν τεχνικά κολλήματα υψηλού επιπέδου θα τη μεταφέρει χωρίς να μείνει εκτός λειτουργίας ούτε λεπτό.
Το innoview.gr δίνει σε όλους τους πελάτες του, παλιούς και νέους, τα ακόλουθα εργαλεία και παροχές εντελώς δωρεάν:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Το innoview.gr στοχεύει πάντα στην καλύτερη υποστήριξη και εξυπηρέτηση των πελατών του με διάφορους τρόπους. Ανακαλύψτε τους!

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Δείτε την ποιότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας μας μέσα από το ειδικό portfolio που έχουμε δημιουργήσει για εσάς. Επισκεφτείτε την ενότητα Portfolio φιλοξενίας

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Αν οι προσφορές μας σας φαίνονται δελεαστικές, αλλά έχετε οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος μας θα σας ενημερώσει για τους όρους και τις προϋποθέσεις των προσφορών του innoview.gr