Στις μέρες μας όλο και περισσότερες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν εφαρμογές είτε για την μαζική αποστολή μηνυμάτων SMS στα πλαίσιο του SMS marketing, είτε για την αυτόματη αποστολή μηνυμάτων SMS στους πελάτες τους μόλις κάνουν κάποια αγορά στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα.

Η υπηρεσία inSMS που παρέχει το innoview.gr αποτελεί την καλύτερη εφαρμογή για όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα των εταιρειών. Με στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών του, το innoview.gr παρέχει σε όλους του χρήστες, της εφαρμογής inSMS, ένα plugin με σκοπό την αυτόματη αποστολή sms σε διάφορα στάδια της παραγγελίας κάποιου πελάτη.

Παρακάτω θα αναλύσουμε την χρησιμότητα του plugin που παρέχουμε:
 Άμεση ενημέρωση του πελάτη για την παραγγελία του.
Ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα στέλνετε κατά την παραγγελία που κάνει κάποιος πελάτης σας, με σκοπό να τον ενημερώσει ότι το κατάστημα έχει λάβει την παραγγελία και ότι θα προχωρήσει στις ανάλογες ενέργειες.

  Ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της παραγγελίας.
Μέσα από το πρόσθετο αυτό, μπορείτε να ορίσετε την αυτόματη αποστολή μηνύματος στον πελάτη σας όταν η παραγγελία του είναι έτοιμη για αποστολή από το κατάστημα σας.

 Τέλος ενημέρωση σχετικά με την αποστολή της παραγγελίας.
Σας δίνετε η δυνατότητα αποστολής αυτόματου μηνύματος στον πελάτη σας όταν η παραγγελία του έχει παραληφθεί από την ανάλογη εταιρεία. Σε αυτό το μήνυμα συνήθως αναφέρετε ο κωδικός με τον οποίο ο πελάτης σας μπορεί να δει που βρίσκετε η παραγγελία του, ώστε να επικοινωνήσει με το ανάλογο κατάστημα είτε για την παραλαβή του δέματος είτε για να κανονίσει την ώρα παραλαβής.

Αρκετές εταιρείες χρησιμοποιούν τον αυτοματοποιημένο αυτόν τρόπο για την επικοινωνία τους με τους πελάτες της. Ο τρόπος αυτός αποτελεί το καλύτερο μέσο ενημέρωσης των πελατών σας, στοχεύοντας στην ικανοποίηση τους χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Όλοι οι επιχειρηματίες γνωρίζουν πως το καλύτερο για την εταιρεία τους είναι η δημιουργία ικανοποιημένων πελατών και για την επίτευξη αυτού του στόχου το innoview.gr σας προσφέρει δωρεάν plugin για την σύνδεση της εφαρμογής inSMS με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Δείτε την εφαρμογή inSMS που σας παρέχει το innoview.gr!