Για την επιλογή κάποιου πλάνου φιλοξενίας είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε το bandwidth (κίνηση της ιστοσελίδας σας), ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο για την ιστοσελίδα σας σε περίπτωση που έχετε ενεργή κάποια διαφημιστική καμπάνια. Ξέρετε όμως τι είναι το bandwidth;

Το bandwidth αποτελεί τον όγκο των πληροφοριών που κάποιο μέσο διαχειρίζεται στο διαδίκτυο, δηλαδή είναι ένα σύνολο συνδεδεμένων μεταξύ τους μέσων (για παράδειγμα servers, κινητά, υπολογιστές, laptop κ.α.) που επικοινωνούν μεταξύ τους ανταλλάσσοντας δεδομένα με τον ρυθμό που τους επιτρέπει η εκάστοτε υποδομή και η διαθεσιμότητα δικτύου. Η ιστοσελίδα σας λοιπόν, συνήθως έχει κάποιο συγκεκριμένο πλάνο bandwidth με συγκεκριμένο όριο. Το όριο αυτό μπορεί να το υπερκαλύψετε αν έχετε κάποια ενεργή διαφημιστική καμπάνια, ως αποτέλεσμα μεγάλης επισκεψιμότητας. Επίσης, ένας άλλος πιθανός τρόπος υπερκάλυψης του bandwidth του πλάνου φιλοξενίας της ιστοσελίδας σας είναι η πιθανότητα αποστολής πολλών μαζικών spam μηνυμάτων email από τον email λογαριασμό σας (συνήθως γίνετε από κάποιο κακόβουλο άτομο).

Συνήθως το bandwidth μετριέται με βάση την μηνιαία μέγιστη μεταφορά δεδομένων από και προς την ιστοσελίδας σας. Αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παράγοντα με τον οποίο θα πρέπει να επιλέγετε το πλάνο φιλοξενίας της ιστοσελίδας σας, ώστε να μπορούν όλοι οι πελάτες σας κάθε στιγμή να έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας.

Το innoview.gr κατανοώντας τις ανάγκες των πελατών του και του καταναλωτικού κοινού, παρέχει απεριόριστο bandwidth σε όλα τα πλάνα Cloud Linux Hosting για τους πελάτες του, έχοντας σαν πρωταρχικό ρόλο να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες και σαν δευτερεύον την καλύτερη σχέση μεταξύ της ποιότητας των υπηρεσιών και του κόστους. Απεριόριστο bandwidth παρέχουμε επίσης και στην υπηρεσία μεταπωλητών για τους Linux Resellers. Επίσης, το innoview.gr παρέχει απεριόριστο bandwidth στην υπηρεσία φιλοξενίας email με σκοπό να μην υπάρξει στιγμή που δεν θα λάβετε κάποιο email σας.

Δείτε τα Cloud Linux Hosting πλάνα που παρέχει το innoview.gr!
Δείτε τα πλάνα Email Hosting που σας παρέχει το innoview.gr!
Δείτε τα πλάνα Linux Reseller που σας παρέχει το innoview.gr!