Ένας πολύ καλός τρόπος marketing είναι η αποστολή sms. Ο λόγος είναι προφανής διότι η προσέγγιση των πελατών σας γίνετε με άμεσο τρόπο από την στιγμή που οι περισσότεροι χρήστες κινητών τηλεφώνων διαβάζουν καθημερινά τα μηνύματα τους.

Το sms marketing είναι μια επιλογή για να διαφημίσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, αλλά για την επίτευξη του στόχου σας θα πρέπει να έχετε σωστή στρατηγική ώστε τα απεσταλμένα SMS να είναι αποδοτικά και αποτελεσματικά. Παρακάτω θα δούμε ενδεικτικά κάποια είδη SMS που θα πρέπει να ξέρετε ανάλογα την καμπάνια που επιθυμείτε να δημιουργήσετε.

 1. Ενημερωτικά SMS
SMS που στόχο έχουν την ενημέρωση των καταναλωτών σας σχετικά με διάφορες ενέργειες της εταιρείας ή του οργανισμού σας.

 2. Διαφημιστικά SMS
SMS που στόχο έχουν να διαφημίσουν κάποια νέα υπηρεσία ή προϊόν που παρέχει η εταιρεία ή ο οργανισμός σας.

 3. SMS πληρωμών
SMS που στόχο έχουν την ενημέρωση των πελατών σας σχετικά με ληξιπρόθεσμες αναφορές χρέωσης.

 4. SMS υπενθύμισης
SMS που στόχο έχουν την ενημέρωση σχετικά με την λήξη κάποιας υπηρεσίας ή την ενημέρωση σχετικά με κάποιο ραντεβού που έχει κάνει κάποιος πελάτης σας.

 5. SMS επιβεβαίωσης
SMS που σκοπό έχουν να ζητάνε οι εταιρείες την επιβεβαίωση των καταναλωτών ή πελατών τους σχετικά με κάποιο ραντεβού που έχει συμφωνηθεί.

 6. SMS προσφορών
SMS που σκοπό έχουν την ενημέρωση των πελατών σας σχετικά με τις προσφορές της εταιρείας ή του οργανισμού σας.

 7. SMS για διαγωνισμούς
SMS που στόχο έχουν την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού της εταιρείας ή του οργανισμού σας σχετικά με κάποιον διαγωνισμό που διεξάγετε.

Τα παραπάνω είδη αποστολής SMS χρησιμοποιούνται καθημερινά από διάφορους οργανισμούς ή εταιρείες με στόχο την καθημερινή ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού σχετικά με την διαφήμιση προϊόντων ή υπηρεσιών, την επιβεβαίωση ραντεβού είτε σε κάποιον ιατρικό όμιλο, είτε σε κάποιο φροντιστήριο ή ακόμα και εστιατόριο. Στις μέρες μας, πλέον η εφαρμογή των SMS είναι αρκετά διαδεδομένη και αποτελεσματική. Το innoview.gr σας παρέχει την εύχρηστη και εύκολη εφαρμογή inSMS για να ξεκινήσετε τη δική σας SMS καμπάνια σήμερα.

Δοκιμάστε σήμερα την εφαρμογή inSMS που σας παρέχει το innoview.gr!
Δείτε τα πακέτα που σας παρέχει το innoview.gr για την εφαρμογή inSMS!