Το innoview.gr είναι δίπλα στους πελάτες του και σκεπτόμενοι τα νέα gTLD, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα πιο δημοφιλή gTLD μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2018. Εσείς έχετε κάποιο domain name με κατάληξη διαφορετική των .com και .eu που είναι πλέον δημοφιλείς;

 Θα κάνατε ποτέ ίσως κατοχύρωση ενός domain name με διαφορετική κατάληξη;
Πολύ σημαντικό, εκτός από τον αριθμό των κατοχυρωμένων domain name με τα εκάστοτε TLDs, είναι ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούνται από τον εκάστοτε καταχωρητή τους. Αρκετά από αυτά χρησιμοποιούνται για την προώθηση σε άλλες διευθύνσεις URL, όπως αυτές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Δημιουργώντας έτσι διαφορετικά domain name που κάνουν ανακατεύθυνση στην αρχική σελίδα μιας εταιρείας ή οργανισμού, προκειμένου να έχουν καλύτερο SEO για την ιστοσελίδα τους. Κάποια άλλα λειτουργούν ως parking domain names. Τα υπόλοιπα χρησιμοποιούνται κανονικά από εταιρίες έχοντας την ιστοσελίδα τους σε κατάληξη διαφορετική από αυτή της χώρας προέλευσης τους.

Παρακάτω θα αναλύσουμε κάποια από τα πιο δημοφιλή TLDs που έχουν καταχωρηθεί μέχρι στιγμής στο πρώτο εξάμηνο του 2018 καθώς και για ποιες καταλήξεις σας παρέχουμε προσφορά για την καταχώρησή της.

Στις πρώτες θέσεις παραμένουν οι καταλήξεις .top, .xyz, .club, .vip και .online που είχαμε αναφέρει και στο άρθρο μας. Όμως θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για κάποιες ακόμα καταλήξεις που εμφανίστηκαν στην συνέχεια του 2018 καθώς και κάποιες ακόμα που αποτελούν επιλογή κατοχύρωσης domain για αρκετούς άλλους χρήστες παγκοσμίως.

 .loan - 2,200,00+ κατοχυρώσεις
Η κατάληξη .loan είναι μια καλή επιλογή για εταιρίες, οργανισμούς ή άτομα που έχουν σκοπό να δανείσουν κάτι. Σύμφωνα με το μητρώο του ονόματος .loan η κατάληξη αυτή χρησιμοποιείται κυρίως για εμπορικούς λόγους από το μεγαλύτερο εύρος των κατοχυρωμένων domain names της, αφού μόνο το 36% των domain names αποτελούν parked domains.

 .win – 650,000+ κατοχυρώσεις
Η κατάληξη .win είναι μια αρκετά καλή επιλογή για κατοχύρωση domain name ιστοσελίδων που περιέχουν παιχνίδια και διαγωνισμούς, προσφέρει στους καταχωρητές της ένα αποδοτικό μέσο για την διαδικτυακή προβολή των παιχνιδιών ή των διαγωνισμών που δημιουργούν. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίον τo 62% domain με αυτήν την κατάληξη αποτελούν parked domains.

 .shop – 600,000+ κατοχυρώσεις
Ένα επιτυχημένο TLD είναι το .shop, καθώς έχουν γίνει αρκετές κατοχυρώσεις. Ο λόγος που έχει γίνει τόσο δημοφιλής αυτή η κατάληξη είναι γιατί είναι κατάλληλη για την διαδικτυακή προβολή καταστημάτων. Αρκετές είναι οι εταιρίες που κατοχυρώνουν ένα δεύτερο domain name με την κατάληξη αυτή, προβάλλοντας το ηλεκτρονικό τους κατάστημα, γι' αυτό και το 75% των κατοχυρωμένων domain με αυτήν την κατάληξη αποτελούν parked domains.

 .site – 500,000+ κατοχυρώσεις
Η κατάληξη αυτή έχει γίνει αρκετά δημοφιλής γιατί αποτελεί ένα top level domain name, που μπορεί να το χρησιμοποιήσει ο καθένας με σκοπό να προωθήσει την ιστοσελίδα του. Αρκετοί χρησιμοποιούν την κατάληξη αυτή για να κάνουν redirect στο αρχικό τους domain.

Μπορείτε να δείτε τις πιο δημοφιλείς καταλήξεις του 2018 πατώντας εδώ.

Δείτε τις προσφορές μας και κατοχυρώστε σήμερα το δικό σας domain name με διαφορετική κατάληξη έχοντας έκπτωση για την πρώτη σας κατοχύρωση!
Κατοχυρώστε σήμερα ένα domain name μέσα από το innoview.gr για μέγιστη ασφάλεια!