Όλοι οι κάτοχοι domain name γνωρίζουν πως είναι πάρα πολύ σημαντική η ημερομηνία λήξης του domain name τους. Ποιος μπορεί να είναι ο λόγος όμως που αμελούν την ανανέωση του domain name τους; Υπάρχει τρόπος να βελτιωθεί;

Τα δεδομένα για το κάθε domain name τα γνωρίζει εκτός από τον ιδιοκτήτη, η εταιρεία καταχώρησης του domain name καθώς και το μητρώο ονομάτων του domain name. Σε κάποια domain name μάλιστα υπάρχει και η δυνατότητα να δει ο ιδιοκτήτης του domain name μέσω μιας αναζήτησης WHOIS στο ανάλογο μητρώο ονομάτων, την ημερομηνία λήξης του domain name του. Ενώ υπάρχουν αυτές οι δυνατές λύσεις για να αποτρέπετε η καθυστερημένη πληρωμή και ανανέωση των domain names, αρκετοί ιδιοκτήτες αμελούν να ανανεώσουν έγκαιρα τα domain name τους. Ποιοι είναι οι λόγοι;

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι πιο συνηθισμένοι λόγοι καθυστερημένης ανανέωσης των domain name είναι οι παρακάτω:   Ο ιδιοκτήτης δεν θυμάται το email που έχει δηλώσει για το domain name του.
  Το email που είναι δηλωμένο στο μητρώο ονομάτων ανήκει σε άτομο που δεν εργάζεται στην εταιρεία, οπότε δεν ενημερώνετε ο ιδιοκτήτης για την κατάσταση του domain name.
  Ο ιδιοκτήτης δεν λαμβάνει ενημερωτικό email, διότι το email του ανήκει στο domain name που δεν έχει πληρώσει.
 Τέλος, σημαντικό ρόλο στην ανανέωση κάθε domain name κατέχει η εταιρεία που κατοχυρώνει το domain name στο οποιοδήποτε μητρώο. Η οποία σε κάποιο βαθμό οφείλει να ενημερώνει τους ιδιοκτήτες των domain name για την πορεία των domain names τους.

Πώς μπορείτε να μην έχετε θέμα με την ανανέωση του domain name σας;
Πολλές είναι οι εταιρείες καθώς και οι ιδιώτες στις μέρες μας που κατοχυρώνουν domain name με σκοπό να βοηθάνε τους ιδιοκτήτες των domain name στην έγκαιρη ανανέωσή τους αλλά και στην παροχή περισσότερων υπηρεσιών στο τομέα του διαδικτύου. Άρα στόχος κάθε ατόμου είναι να συνεργαστεί αν θέλει με τον καλύτερο και αξιόπιστο καταχωρητή για το domain name που θέλει. Το innoview.gr αποτελεί επίσημο καταχωρητή για domain name για την κατάληξη .gr καθώς και για όλα τα TLDs και gTLDs.

Το innoview.gr φροντίζει για την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών του, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, για την ορθή ημερομηνία λήξης του domain name τους και με στόχο πάντα το συμφέρον τους.

Κατοχυρώστε σήμερα το domain name των ονείρων σας από το innoview.gr!