Σκοπός κάθε εταιρείας είναι οι πωλήσεις, γι' αυτό τον λόγο έχουν κάποια ιστοσελίδα με e-shop. Σε κάποιες ιστοσελίδες με e-shop υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για πόρους(CPU,RAM), με αποτέλεσμα να υπερβαίνουν τους παρεχόμενους. Αρκετοί σκέφτονται αρχικά την αναβάθμιση σε VPS, υπάρχει όμως καλύτερη λύση;

Συνήθως αν έχετε κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα είτε σε PrestaShop ή Magento, θέλετε και η φιλοξενία του να είναι άψογη προκυμμένου να μην έχετε προβλήματα ανταπόκρισης με τους πελάτες σας. Για αυτό το λόγο πάντα θέλετε να έχετε την καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας, με σκοπό να μην υπάρχει πιθανότητα downtime στην ιστοσελίδα σας.

Αποτελέσματα ερευνών έχουν δείξει ότι στις μέρες μας η λύση σε τέτοια ζητήματα είναι τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων μαζί με Elastic Site Plans έναντι την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας σε κάποιο Server. Οι περισσότεροι πελάτες, συνήθως αναβαθμίζουν την υπηρεσία φιλοξενίας τους σε VPS, απαιτώντας μεγαλύτερη υποστήριξη και είναι πολύ πιθανό να το ακυρώσουν στο τέλος διότι δεν θα καλύπτονται οι ανάγκες της ιστοσελίδας τους. Η αναβάθμιση σε VPS συνήθως έχει κόστος έως και 50% επιπλέον από το κόστος που έχει η υπηρεσία φιλοξενίας με εγγυημένους πόρους.

Οι πάροχοι hosting υπηρεσιών με λειτουργικό σύστημα Cloud Linux, όπου είναι και πάροχοι Elastic Site Plan παρέχουν στους πελάτες τους υπηρεσίες φιλοξενίας με εγγυημένους πόρους ως εναλλακτική λύση από τις VPS υπηρεσίες, με χαμηλότερο κόστος και δίνουν μεγαλύτερη ικανοποίηση στον πελάτη.

  To innoview.gr παρέχει σε όλες τις υπηρεσίες Cloud Linux Hosting στους πελάτες του την επιλογή των εγγυημένων πόρων(Elastic Site Plans).



Παρακάτω θα αναλύσουμε τα θετικά που έχουν οι Εγγυημένοι Πόροι σε σχέση με μια υπηρεσία φιλοξενίας σε VPS:

Τύπος λύσηςΕγγυημένοι πόροιVPS χωρίς διαχείριση
Πόροι (CPU, RAM, Συνδέσεις)ΠροσαρμόσιμοΠροσαρμόσιμο
Διαχείριση serverΔιαχείριση από πάροχο

Εύκολη αυτοματοποιημένη
Διαχείριση από χρήστη
ΑσφάλειαΑπομόνωση από τους άλλους λογαριασμούς*

Παρέχεται ασφάλεια από τον πάροχο
Απομόνωση από τους άλλους λογαριασμούς*

Πρέπει να γίνει διαδικασία για την ασφάλεια από το χρήστη
BackupsΠεριλαμβάνονταιΔεν περιλαμβάνονται
Uptime monitoringΠεριλαμβάνεταιΔεν περιλαμβάνεται
Επίπεδο πρόσβασης χρήστηΛογαριασμός shared hostingΠρόσβαση root
Κόστος στον πάροχοΧαμηλόΜεσαίο
Κόστος στον χρήστηΜικρόΧαμηλό
*Η δυνατότητα CloudLinux CageFS, απομονώνει κάθε πελάτη σε ένα ξεχωριστό Lightweight Virtualized Environment (LVE), το οποίο κατανέμει και περιορίζει τους πόρους του server (όπως RAM, CPU και συνδέσεις).

Το innoview.gr είναι ένας πάροχος Elastic Site Plans προκυμμένου να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες και να προσφέρει όφελος στις ιστοσελίδες των πελατών του, διότι καταλαβαίνουμε ότι η διαδικτυακή παρουσία των πελατών μας είναι πάρα πολύ σημαντική και αποτελεί τον πρωταρχικό μας στόχο.

Δείτε τις υπηρεσίες Cloud Linux hosting που σας παρέχει το innoview.gr με επιλογή εγγυημένων πόρων!