Στις μέρες μας το Internet έχει γίνει πάρα πολύ σημαντικό για την ζωή μας. Όλοι μας αναζητάμε διάφορα πράγματα στο διαδίκτυο σε καθημερινή βάση, αλλά έχετε ποτέ αναρωτηθεί αν είναι ασφαλής οι ιστοσελίδες που επισκέπτεστε;

Κανένας δεν είναι διαθέσιμος να δώσει τα προσωπικά και τραπεζικά στοιχεία του σε διάφορες ιστοσελίδες. Ειδικά σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν στην πραγματικότητα και τους βλέπουν μόνο διαδικτυακά από την online πλατφόρμα αγορών τους. Για τον λόγο αυτόν δημιουργήθηκαν τα ψηφιακά πιστοποιητικά κρυπτογράφησης, που παρέχονται από συγκεκριμένες Αρχές Έκδοσης πιστοποίησης παγκοσμίως. Την σημαντικότητα των ψηφιακών πιστοποιητικών SSL, μπορείτε να την δείτε στο άρθρο μας.

 Γιατί είναι σημαντικό να έχετε ψηφιακό πιστοποιητικό SSL στην ιστοσελίδα σας;

 Αρχικά με την εισαγωγή του νέου νόμου για την προστασία προσωπικών δεδομένων, με το πιστοποιητικό SSL ασφαλίζετε τα δεδομένα που εισάγουν οι επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας. Σχετικές πληροφορίες για τον κανονισμό GDPR μπορείτε να δείτε στο άρθρο μας.

 Ιστοσελίδες χωρίς ψηφιακά πιστοποιητικά, θα θεωρούνται από την Google ως "Μη ασφαλής" μετά από σχετική ανακοίνωση που έκανε κατά την παρουσίαση για την κυκλοφορία της νέας έκδοσης του Google Chrome 68, τον Ιούλιο του 2018. Σχετικές πληροφορίες για την ανακοίνωση της Google μπορείτε να δείτε στο άρθρο μας.

  Έχετε φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα σας; Ακολουθεί τον κανονισμό του GDPR;
Αν έχετε μια φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα σας, η οποία μπορεί να αποτελείται ακόμα και από ένα πεδίο στο οποίο να ζητάτε την καταγραφή ενός προσωπικού στοιχείου (e-mail), θα πρέπει να γίνετε αποστολή και αποθήκευση του στοιχείου αυτού με κρυπτογράφηση. Έχοντας κρυπτογράφηση στην ιστοσελίδα σας, είσαστε προστατευμένος από κακόβουλες ενέργειες καθώς και τα δεδομένα που καταχωρούνται από τους επισκέπτες σας είναι ασφαλή. Έτσι δημιουργείται μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο κοινό σας και αποφεύγετε τις κακόβουλες ενέργειες.

  Έχετε e-shop στην ιστοσελίδα σας; Γίνετε αποστολή στοιχείων με κρυπτογράφηση;
Στις μέρες μας οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν τις αγορές τους με την χρήση του διαδικτύου. Αν έχετε προϊόντα ή υπηρεσίες για πώληση σε κάποια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο θα πρέπει να την ασφαλίζετε με κάποιο ψηφιακό πιστοποιητικό SSL για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών-καταναλωτών σας. Με την ψηφιακή πιστοποίηση παρέχετε στον καταναλωτή μεγαλύτερη εμπιστοσύνη για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων που καταχωρεί στην ιστοσελίδα σας. Επίσης, πιστοποιείται ότι τα στοιχεία που εισάγει παραμένουν ασφαλή χωρίς να υπάρχει δυνατότητα κατάχρησης τους από κακόβουλες ενέργειες.

Το innoview.gr παρέχει τα καλύτερα και πιο έμπιστα ψηφιακά πιστοποιητικά κρυπτογράφησης καθώς και τις καλύτερες σημάνσεις ασφαλείας για την ιστοσελίδα σας, με στόχο την καλύτερη περιήγηση των καταναλωτών και επισκεπτών σας καθώς και την προστασία των ευαίσθητων δεδομένων από κακόβουλο λογισμικό.

Επιλέξτε σήμερα ένα ψηφιακό πιστοποιητικό SSL απο το innoview.gr!
Επιλέξτε σήμερα μια σήμανση ασφαλείας απο το innoview.gr!