Node Js at innoview.gr hosting Cloud Linux Hosting plans
Το Node.js είναι ένα λεπτό, γρήγορο, διαδικτυακό περιβάλλον εκτέλεσης JavaScript που είναι χρήσιμο τόσο για διακομιστές όσο και για διάφορες εφαρμογές του. Το innoview.gr έφερε την τεχνολογία του Node.js και στις Cloud Linux Hosting υπηρεσίες.

Στις μέρες μας, η καθυστέρηση και η απόδοση είναι βασικοί δείκτες απόδοσης για τους διακομιστές στο διαδίκτυο. Η διατήρηση της χαμηλής καθυστέρησης και η υψηλή απόδοση όσο αυξάνονται οι ανάγκες μιας ιστοσελίδας ή μιας εφαρμογής δεν είναι εύκολη. Το Node.js είναι λοιπόν βασισμένο σε ένα runtime JavaScript περιβάλλον που επιτυγχάνει χαμηλή λανθάνουσα κατάσταση και υψηλή απόδοση. Με άλλα λόγια, δεν σπαταλάει χρόνο ή πόρους για αναμονή Input/Output (Ι/Ο) αιτημάτων.

Το Node.js υιοθετεί μια διαφορετική προσέγγιση για την υλοποίηση των εισερχόμενων και εξερχόμενων νημάτων από τον διακομιστή. Εκτελεί έναν βρόχο συμβάντων με μια συγκεκριμένη διαδικασία που έχει καταχωρηθεί με το σύστημα για την διαχείριση συνδέσεων και κάθε νέα σύνδεση προκαλεί την πυροδότηση μιας λειτουργίας επανάκλησης JavaScript. Αυτή μπορεί να χειριστεί Ι/Ο αιτήματα με μη αποκλειστικές κλήσεις Ι/Ο και αν είναι απαραίτητο μπορεί να κρίνει ώστε να εκτελέσει λειτουργίες αποκλεισμού ή εντατικής χρήσης CPU και να ισορροπήσει φορτία μεταξύ πυρήνων της CPU όπου είναι αναγκαίο. Η προσέγγιση αυτή απαιτεί λιγότερη μνήμη για να χειριστεί περισσότερες συνδέσεις σε σχέση με τις περισσότερες ανταγωνιστικές αρχιτεκτονικές που κλιμακώνονται με νήματα, συμπεριλαμβανομένου του Apache HTTP Server, των διάφορων Java Server, των ISS και ASP.NET και του γνωστού Ruby on Rails που μπορείτε να δείτε στο άρθρο μας.

  Γνωρίστε τώρα την τεχνολογία Node.js στις υπηρεσίες Cloud Linux Hosting του innoview.gr!  


Γνωρίζοντας τις ανάγκες των πελατών μας και με στόχο την καλύτερη απόδοση της διαδικτυακής τους παρουσίας, τοinnoview.gr παρέχει πλέον την τεχνολογία Node.js σε όλες τις υπηρεσίες Hosting. Πλέον η τεχνολογία αυτή είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες Cloud Linux Hosting μέσω cPanel και μπορείτε να την βρήτε στην πλατφόρμα του cPanel, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα:



Το innoview.gr φροντίζει να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας, με στόχο την ικανοποίηση των πελατών του και την άριστη διαδικτυακή παρουσία τους και την μείωση της καθυστέρησης της ιστοσελίδας τους.

Επιλέξτε σήμερα μια υπηρεσία Cloud Linux Hosting από το innoview.gr!
Επιλέξτε σήμερα μια υπηρεσία Windows Hosting από το innoview.gr!