Έχετε κάποιο landing page; Έχετε κάποια άλλα domain name που να γίνονται ανακατεύθυνση στην αρχική σας σελίδα; Θα σας ενημερώσουμε για την σημαντικότητα που έχουν τα πολλά domain name για να διαφημίσετε την εταιρεία σας.

Στις μέρες μας, ορισμένοι επιχειρηματίες προσπαθούν με διάφορους τρόπος να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, ένας αρκετά αξιόπιστος τρόπος είναι η διαδικτυακή παρουσία τους μέσα από κάποιο όνομα χώρου. Έρευνες αναφέρουν ότι σχεδόν όλες οι νέες επιχειρήσεις κάνουν αισθητή την παρουσία τους πρώτα στο διαδίκτυο. Ωστόσο, η αγορά ενός domain name είναι αρκετά δύσκολη διότι πολλά άτομα πλέον αγοράζουν διάφορα domain names.

Αρκετοί είναι αυτοί που ανανεώνουν τα domain name έχοντας απώτερο σκοπό την πώλησή τους σε ενδιαφερόμενους αγοραστές, ώστε να βγάλουν κάποιο εύκολο κέρδος.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα ονόματα χώρου καθώς και αρκετοί τρόποι για να τα κάνει κάποιος κερδοφόρα. Αν κάποια επιχείρηση ή φυσικό πρόσωπο κατέχει κάποιο domain name το οποίο έχει μεγάλη επισκεψιμότητα μπορεί να το πουλήσει αυτό σε κάποιο άλλο φυσικό πρόσωπο ή εταιρεία βγάζοντας ένα αξιοπρεπές κέρδος. Διότι παρέχει την δυνατότητα στον αγοραστή να ανεβάσει την δικιά του ιστοσελίδα και από το πρώτο λεπτό της online παρουσίας της να έχει μεγάλο όγκο επισκεπτών χωρίς κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια από τον αγοραστή. Γεγονός που αυτομάτως έχει αντίκτυπο στον νέο κάτοχο, διότι αν έχει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να βγάλει και αυτός γρήγορα λεφτά με την πώληση των προϊόντων του.

Κάποιες άλλες έρευνες δείχνουν πως αρκετές επιχειρήσεις αγοράζουν όσα περισσότερα domain name είναι διαθέσιμα με το λογότυπό τους ώστε να έχουν κάποιες landing pages ή να κάνουν ανακατεύθυνση στην αρχική τους ιστοσελίδα και έτσι επιτυγχάνουν την μείωση των πιθανοτήτων να αγοραστεί κάποιο διαθέσιμο domain name από κάποιον ανταγωνιστή τους, αλλά ταυτόχρονα καλύπτουν την ενδεχόμενη έρευνα της εταιρείας τους με κάποιας διαφορετικής κατάληξης στις διάφορες μηχανές αναζήτησης. Για παράδειγμα, αν κάποια επιχείρηση δραστηριοποιείται στον εκπαιδευτικό τομέα (φροντιστήριο, παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων πρωτοβάθμιας-δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, παροχή βοηθητικών βιβλίων κ.α.), βρίσκετε στην Ελλάδα και έχει γραφεία (φροντιστήρια) σε κάποια άλλη χώρα μπορεί να κατοχυρώσει διάφορα domain name με σχετικές κατάληξης σύμφωνα με το αντικείμενο της, όπως οι καταλήξεις .gr, .book, .eu, .net, .shop, .store καθώς και πολλές άλλες καταλήξεις. Έτσι δημιουργούνται διάφορα ονόματα χώρου τα οποία μπορούν να συνδεθούν με την αρχική σελίδα της εταιρείας και έτσι δεν θα χάνονται ενδιαφερόμενοι πιθανοί πελάτες.

Έχει όμως, κάποιο νόημα να αγοράσω ένα domain name και να το ανανεώνω;
Το domain name είναι αυτό που υποδηλώνει την ηλεκτρονική παρουσία κάθε οργανισμού ή κάποιου ατόμου. Οι περισσότερες εταιρίες στις μέρες μας έχουν κάποια ιστοσελίδα στο δικό τους domain name για να καλύπτουν όλων των ειδών αναζητήσεις από ενδιαφερόμενους καταναλωτές. Για τον λόγο αυτό ο καλύτερος τρόπος διαφήμισης στον κόσμο του διαδικτύου είναι η εύρεση του καλύτερου domain name με στόχο την προβολή των υπηρεσιών ή των προϊόντων που παρέχουν. Για αυτόν τον λόγο ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε πιο ισχυρή την παρουσία σας στο διαδίκτυο είναι η κατοχύρωση περισσότερων από ένα domain name.

Το innoview.gr σας παρέχει την δυνατότητα κατοχύρωσης domain name με τα περισσότερα νέα gTLD (generic Top Level Domain name).

Δείτε τις προσφορές του innoview.gr και κατοχυρώστε το όνομα χώρου σας με έκπτωση!
Κατοχυρώστε το όνομα χώρου για την εταιρεία σας από το innoview.gr!