Σήμερα συχνά βασιζόμαστε σε διάφορους οδηγούς εγκατάστασης και πληροφορίες που βρίσκουμε στο διαδίκτυο για να μπορέσουμε να κάνουμε την μεταφορά στην φιλοξενία της ιστοσελίδας μας.Στις μέρες μας, πλέον έχει γίνει ρουτίνα, να ψάχνουμε ότι θέλουμε στο διαδίκτυο.

Συνήθως στις μέρες μας δεν έχουμε χρόνο για να ψάξουμε τον καλύτερο οδηγό εγκατάστασης ή ίσως να βαριόμαστε να κάνουμε αυτή την έρευνα ώστε να βρούμε τις απαραίτητες απαντήσεις στο πρόβλημά μας.

Τι συμβαίνει όμως όταν πληρώνουμε για κάποια υπηρεσία ή προϊόν;
Περιμένουμε λοιπόν και μια άψογη σχετικά υποστήριξη για την υπηρεσία ή το προϊόν που πληρώσαμε. Κάθε προϊόν ή υπηρεσία που αγοράζουμε, συνήθως διέπεται από κάποια εγγύηση, οδηγό χρήσης ή υποστήριξη πελατών.

Κάθε εταιρεία παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων έχει υποστήριξη για τους πελάτες της. Είναι όμως τόσο καλή σε σχέση με την υποστήριξη που παρέχουν για τις πωλήσεις τους;
Αρκετοί πάροχοι υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδας, αναφέρουν την μεταφόρα παρόχου ως υπόθεση ρουτίνας. Γι'αυτό και αρκετές εταιρείες για τις υπηρεσίες φιλοξενίας που παρέχουν δημιουργούν χρήσιμες ερωτήσεις στοχεύοντας την επίλυση οποιασδήποτε απορίας, με σκοπό την χρήση τους από τους πελάτες.

 Ισχύει το ίδιο και με τους πελάτες που προσπαθούν να βρουν το πιο οικονομικό Hosting και να έχουν την υποστίριξη που θέλουν;  


Στο innoview.gr στοχεύουμε στην μέγιστη ικανοποίηση των πελατών τόσο σε θέμα κόστους όσο και ποιότητας παροχής υπηρεσιών.

 Παρέχουμε μεταφορά της ιστοσελίδας σας στους δικούς μας servers πάντα σε συννενόηση με τους έμπειρους τεχνικούς μας.

 Έχουμε την καλύτερη ομάδα υποστήριξης που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν άμεσα είτε μέσω email, είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας για να επιλύσουν τις απορίες σας.

 Η μεταφορά της ιστοσελίδας σας στους servers μας είναι αρκετά γρήγορη γιατί κατανoούμε την ανάγκη σας για την διαδικτυακή σας παρουσία.

 Η ομάδα του innoview.gr παρέχει την καλύτερη ασφάλεια για την ιστοσελίδα σας, με firewall για τη ιστοσελίδα σας καθώς και όλα τα μέτρα που χρείαζονται για να μην έχετε ποτέ πρόβλημα.

 Η ομάδα του innoview.gr παρέχει με τα Υποστήριξης Plus υπηρεσίες της, την δυνατότητα επαναφοράς της ιστοσελίδας σας σε συγκεκριμένη ημερομηνία.

Μεταφέρετε την ιστοσελίδα σας στους servers τoυ innoview.gr τώρα!